Zo kan het ook: dit is een binnenspeeltuin

Ravotten in een binnenspeeltuin is bij de meeste kinderen een schot in de roos. Maar de inrichting kan misschien wel wat vernieuwender? Het Neobio Family Park in China stal alvast ons hart!

Sprookjeswereld

Wie de deuren van het Neobio Family Park opent, komt binnen in een sprookjeswereld vol ballenbaden en glijbanen die tot de verbeelding spreekt. Het ontwerp is van de hand van designbureau X-Living.

In Shanghai bevindt zich het eerste Neobio Family Park. Er bevindt zich zelfs een miniatuurstad waar de kinderen naar de supermarkt kunnen gaan, de auto kunnen voltanken in het benzinestation of dokter kunnen spelen in het ziekenhuis. Overal zijn er hoekjes waarachter je kunt verstoppen of outfits om je in te verkleden.

Pareltje voor het oog

Ook het onlangs geopende park in Hangzhou (China) is een pareltje voor het oog. Kinderen kunnen er dwalen door ‘Sim City’, een kamer met futuristische decoratie die de verbeelding prikkelt. Ze kunnen zich uitleven in de waterspeeltuin, een taart bakken in de  bakkerij, op een (kartonnen) kasteel klimmen of lezen in wat waarschijnlijk de mooiste kinderbibliotheek ooit is.

Droom weg!

Bekijk hier ook hoe prachtig de speeltuinen zijn:Foto’s: ©X+Living

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content