Staycation met kinderen: zet dit weekend je tent op in je tuin

Door -
staycation met kinderen
© getty images
Yes, de zomer is daar! Die zullen we misschien iets anders beleven dan we gewend zijn, maar anders betekent natuurlijk niet minder leuk. En wij zorgen met plezier voor wat kidsproof inspiratie. Staycation-tip van de week: zet dit weekend je tent op in je tuin tijdens het Nationale Kampeerweekend.

Het Nationale Kampeerweekend

Maak tijdens het weekend van 11 en 12 juli van je eigen achtertuin een avontuurlijke kampeerplek tijdens het Nationale Kampeerweekend.

Haal die tent, slaapzakken, gamellen en vuurkorf maar al boven voor een gezellig weekendje in de tuin met het gezin!

Tine Embrechts en Guga Baúl kamperen én presenteren mee

Ook Tine Embrechts en Guga Baúl doen met hun gezin mee aan het Nationale Kampeerweekend. Maar ze zullen niet alleen kamperen in eigen tuin, de twee presenteren ook voor de allereerste keer in hun leven samen een radioprogramma op zaterdag tussen 18 en 19 uur.

“Kamperen met het hele gezin, da’s gewoon kéíleuk! Ik heb die kampeerkriebels trouwens van thuis uit meegekregen. Mijn oudste kinderen vragen al heel lang om dat eens samen te doen, dus dit is hét ideale moment daarvoor”, aldus Tine. “En bij kamperen horen vooral ook de gezelligste kampvuurnummers en die zullen we met veel plezier draaien voor de JOE-luisteraars.”

Welke muziek ze daarin spelen, bepaal jij door aan Joe FM jouw favoriete kamvuurliedje(s) door te geven.

Bron: HLN

Meer kampeertips:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here