Kindvriendelijke koffiebar uitgetest: Two Oh Five in Maasmechelen

Door -
Een koffie drinken met je vriendin of lekker uit eten met het gezin? Niet elke plek is even geschikt om met je kroost binnen te vallen. Daarom testen wij de leukste kidsproof bars en restaurants voor je uit. Kindvriendelijke koffiebar van de week: Two Oh Five in Maasmechelen.

SFEER EN GEZELLIGHEID

Een dagje shoppen in Maasmechelen Village gepland? Start je dag dan goed met een healthy breakfast of brunch in het hippe Two Oh Five. De koffiebar, gelegen op de eerste verdieping van The Bakery by Panerex, is ook ideaal als rustpauze tijdens het shoppen, inclusief een lekker stuk taart of voor wachtende papa’s met hun kroost.

Het knappe industriële pand is geen steriele fabriek, maar een open glazen huis waar je het productieproces kunt volgen van bloem tot brood.  Het interieur is minimalistisch en toch heel gezellig.

KINDEREN WELKOM

Kinderen zijn hier meer dan welkom. De 28-jarige barista Eveline verwelkomt ze met open armen. Voor kindjes is er dan ook heel wat te zien. Door de openheid van het gebouw piep je via een groot venster de warme bakkerij binnen. Zo kan je kind zien hoe de bakkers en patissiers al dat lekkers klaarmaken.

BABYPROOF?

In de zeer ruime wc’s is er een plankje voorzien waar je je baby comfortabel kunt verschonen. Dankzij de lift kom je ook met je buggy op de eerste verdieping. De koffiebar is heel ruim zodat je je niet in allerlei bochten moet wringen om tot aan een tafeltje te komen.

Verwarmen van je babyvoeding doet het vriendelijke personeel zonder probleem. Er zijn ook comfortabele zeteltjes voorzien, waar je je baby relaxed (borst)voeding kunt geven.

DE KAART

Een heerlijk tasje koffie voor mama, een overheerlijke mok warme choco voor je peuter of liever een homemade icetea? Allemaal even lekker. Een hongertje? Je kunt er alle specialiteiten uit de bakkerij verkrijgen. Geen zin in iets zoets? Kies dan voor een biologisch soepje, een lekkere quiche of een bagel. Alles is 100% artisanaal en er is ook een ruim vegetarisch aanbod. Je kunt er bovendien de hele dag brunchen.

TROEF

Bij The Bakery by Panerex noemen ze zichzelf geen gewone bakkers maar gepassioneerde vakidioten. De bakkerij is ultramodern, maar tegelijkertijd dragen ze veel zorg voor de traditionele aspecten van hun ambacht. En dat proef je.

ZIN IN MEER KINDVRIENDELIJKE PLEKJES?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here