©iStock

10x dit vinden mannen geweldig aan een zwangere vrouw

Als zwangere vrouw kun je je behoorlijk ellendig en onzeker voelen. Buiten die vervelende zwangerschapskwaaltjes voel je je zo aantrekkelijk als een gestrande walvis. Gelukkig denken onze mannen er volledig anders over. Dit vinden mannen zo onweerstaanbaar aan een zwangerschap.

Je dikke buik

Als je denkt dat je man tegen zijn collega’s over je praat als ‘het nijlpaard’, dan heb je het mis. Hij vindt je mooier dan ooit. Hij houdt van die extra bult op je lichaam en zou je buik het liefst non-stop aaien.

Je borsten

Niet alleen je buik wordt groter, ook je borsten krijgen een groeispurt. En laten we eerlijk zijn: he loves it!

Je gloed

De zwangerschapshormonen geven je een engelachtige gloed. Hij kan zijn ogen niet van je afhouden.

De schopjes

De eerste keer dat hij jullie baby voelt schoppen tegen je buik is voor de meeste mannen een bijzonder emotioneel moment. Het is zijn eerste ‘echte contact’ met jullie kindje en het voelt plots -letterlijk en figuurlijk- heel concreet aan.

De gelukswensen

Zijn familie, vrienden, collega, baas,… iedereen zal hem feliciteren: “Goed gedaan!” Te weten dat hij sterke, gezonde zwemmers heeft, is bijzonder goed voor zijn ego.

De intimiteit

Zwangere vrouwen hebben vaak een hoog libido. Je man vindt het geweldig dat je vaker initiatief neemt. Tegen het eind komt er wel wat meer creativiteit aan te pas (ja, die buik…), maar je hoort hem niet klagen. 😉

De verantwoordelijkheid

Niet alleen vrouwen krijgen nestdrang. Ook bij de aanstaande papa’s  kan het serieus kriebelen. Hij voelt zich verantwoordelijk voor zijn nageslacht en kan je huis en tuin plots een kidsproof tintje geven.

De wekelijkse updates

Mannen gaan dan wel niet fysiek door de zwangerschap, maar ze willen er wel alles over weten. Heb jij je man al betrapt met een zwangerschapsboek in zijn handen? Zij doen graag hun eigen onderzoek naar de zwangerschap en het opvoeden van baby’s. Deel zeker hoe je je voelt en wat je in je lichaam voelt veranderen.

Je rare ‘goestingskes’

Augurken met ijs, een bicky burger om 1u ‘s nachts,…Een man voelt zich graag belangrijk. Dus hij maakt/haalt die dingen met alle plezier voor je. En hij eet graag met je mee.

Zo close

Merk je dat sinds je zwangerschap je man wat aanhankelijker is? Hij houdt je hand vast, geeft je vaker een knuffel, speelt met je haar… Ze zijn trots op je, ze willen jou en je baby een veilig gevoel geven. Een zwangerschap brengt twee mensen echt dichter bij elkaar.

Bron: feedfond.com

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Partner Content