11 redenen waarom zwanger zijn geweldig is

Zwanger zijn is niet altijd even leuk. Je hebt last van ochtendmisselijkheid, je komt een paar kilootjes bij en je kan niet zo goed slapen. Maar zwanger zijn heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Zo zal je na negen maanden een klein mensje in je armen houden dat de genen heeft van jou en je partner. Wij hebben voor jou nog elf redenen opgesomd waarom zwanger zijn geweldig is.

1. Slapen

Je hebt geen excuus meer nodig om in de namiddag eens een lekker dutje te doen. Iedereen accepteert het omdat ze weten dat je het nodig hebt.

2. Geen menstruaties

Geweldig, voor negen maanden geen menstruatiepijn meer en niet meer die vervelende acné.

3. Geen stress meer voor zwangerschap

Je bent nu toch al zwanger. Het is dus niet meer nodig om te stressen over een zwangerschap. Je kan seks hebben, gewoon omdat het leuk is.

4. Shoppen

Wat is er snoeziger dan al die kleine babykleertjes die je al zo vaak gezien hebt. Nu is het dus jouw beurt om eens lekker te shoppen voor je kleintje. Schattige sokjes, onepieces, schoentjes en knuffeltjes. Ook voor jezelf moet je nieuwe kleding kopen.

5. Extra aandacht

Je partner zal je meer voetmassages geven en je vrienden zullen je vaker bezoeken om te checken of alles goed gaat met jou. Er zullen hier en daar eens mysterieuze snacks op je bureau liggen.

6. Eten

Omdat je meer calorieën verbruikt, moet je er dus ook meer eten. Wie wil er nu niet meer eten? Laat het dus maar komen!

7. Je kan je buik gebruiken als tafel

’s Avonds een lekkere kom soep voor de televisie? Geen probleem, neem een handdoek en leg deze op je buik. Zo kan jij makkelijk je soep even neerzetten.

8. Geen lange rijen meer aan de toiletten

Je hebt directe toegang tot de wc. Iedereen zal voor jou aan de kant gaan.

9. Zwangerschapsknuffels

Je partner die je ziet groeien tot ouder en die zijn handen op jouw buik legt terwijl jullie in bed liggen. Wat is liefde toch mooi!

10. Zwangerschapsverlof

Voordat je kindje er is, kan je rustig liggen op de zetel en wanneer je kleine er dan is, kan volop genieten van hem of haar.

11. Jouw haar

Altijd al gedroomd van een volumineus kapsel? Dan komt deze periode jouw droom uit. Je haar zal er geweldig uitzien vanaf het moment dat je uit bed rolt. Ook krijg je ijzersterke nagels. Dat is toch iets wat alle vrouwen willen!

 

Partner Content