Baby en Mama beurs

Baby- en kinderbeurs voor alledaagse papa’s en mama’s Baby en Mama komt er weer aan. In Hasselt en Brugge ben je in februari weer welkom om spulletjes te bekijken, een gratis ontbijtje te nuttigen en nieuw dit jaar: mee te doen aan het activiteitenplan of meer informatie over meerlingen te ontvangen.

Elk jaar is deze beurs van Baby en Mama weer dé beurs voor (bijna) papa’s en mama’s waar je informatie over je kroost vindt, waar je lekker rond kunt wandelen, waar je neer kunt ploffen voor een drankje en een hapje. Nu is de Baby en Mama beurs uitgebreid met twee dingen: een activiteitenplanen met extra aandacht voor meerlingen. Hiervoor is gekozen omdat meerlingenvaker geboren worden en blijkt dat er te weinig voeding kan zijn voor een meerling.

Daarnaast is er nog een modeshow voor de zwangerenonder ons, laat een foto makendoor Portrait Studio’s van je babytjeen kan je alles herbeleven als je thuis de beurszakopent. Probeer een laminaatvloer voor je babykamer te winnen en heb je niet gewonnen, ach, je verlaat de Baby en Mama beurs waarschijnlijk niet met lege handen.

LikeBaby en Mamaop Facebook en volg het laatste nieuws over de Baby en Mama beurs.

Praktische info
Baby en Mama in Hasselt
4 en 5 februari 2012
Grenslandhallen Hasselt
10.00 tot 17.30 uur

Baby en Mama in Brugge
11 en 12 februari 2012
Beurshalle Brugge
10.00 tot 17.30 uur

Partner Content