Boobs-‘n-Burps

De eerste borstvoedingsboetiek in België Boobs-‘n-Burps was er al een tijdje. Nu kan je ook winkelen in de webshop .

Alles wat je nodig hebt tijdens je traject van prille zwangerschap tot
ervaren moeder vind je er onder één dak . De winkel is gespecialiseerd in borstvoeding en gebaseerd op bakken ervaring, met advies en service. Met oog voor stijl! En passende slogan: Happy boobs make happy people.

Borstvoeding een kans geven en proberen vol te houden tot baby’s leeftijd van 6 maanden is de gekende richtlijn. Dit is niet evident! Hoe begin je er aan? Wat als het minder goed loopt? Hoe combineer je dit met je werk en een drukke agenda? Hoe je mooi blijven voelen?

Boobs-‘n-Burpsvoelt het bijna als een plicht om aanstaande en jonge mama’s bij te staan, van buik tot borst. De producten richten zich op het beginnen maar vooral ook op het volhouden van borstvoeding.

Borstvoeden moet aangenaam zijn en liefst probleemloos verlopen. En dit met fierheid en in stijl – borst vooruit. Boobs-'n-Burps rust mama’s uit voor
het grote avontuur en vullen daarmee een winkel. Van borstvoedingsbh die je durft tonen. Over trendy zomerjurkje met discrete opening. Tot stuwingsthee en dringende afkolfmachine voor een pijnlijke ontsteking.

“Ik noem het mijn Delhaize voor de aanstaande en jonge moeder.”, aldus Roeline, oprichtster en bezielster van Boobs-‘n-Burps, al lachend.

Het idee voor Boobs-‘n-Burps ontstond zeven jaar geleden in New York. Roeline Ham, een zwangere Belgische carrièrevrouw met loopbaanonderbreking komt toevallig terecht bij de Upper Breast Side, de eerste borstvoedingsboetiek in Manhattan.

Ze leert van de eigenares, Felina Gallagher-Rakowski, een ex-politieagente te paard. Hoe je met passie een zaak uit de grond te stampt. En die dan overgiet met je eigen persoonlijke saus en ongezouten mening. Felina en Roeline werken vandaag nauw samen. Want de Belgische borsten zijn niet veel anders dan de Amerikaanse …

Roeline Ham werd geboren in Eindhoven. Ze is moeder van drie kinderen. En zus van StuBru-presentator Otto Jan Ham. Als Bio-ingenieur was ze jarenlang werkzaam als kwaliteits- en voedselveiligheidscoordinator bij Delhaize België en later als duurzaamheidsmanager voor Delhaize Groep.

Check de fotospecial vol moois. Nu kan je ze dus ook shoppen in de Boobs-'n-Burps webshop!

Partner Content