Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Bron: Chocobombes.nl

Chocobombes: speciale pralines voor zwangere vrouwen?!

Alle gekheid op een stokje! De Nederlandse Naomi Jansen (27) kwam op het idee om pralines met een gezonde boodschap voor zwangere vrouwen op de markt te brengen. Nou moe?!

Chocobombes

Naomi Jansen studeerde af aan de Design Academy in Eindhoven. Samen met het Maxima Medisch Centrum en chocolatier Jurgen Koens ontwikkelde ze deze pralines, speciaal voor zwangere vrouwen. Voeding, gezondheid en design komt volgens haar samen in één ontwerp.

Chocolade voor zwangere vrouwen

Naomi ontwierp een doosje met telkens drie pralines voor elke trimester. Het doosje is gevuld met voedingsstoffen ondersteunend aan de desbetreffende fase in de zwangerschap. De pralines zijn gevuld met allerlei spannende smaken. Zo ontdek je in het doosje van het eerste trimester een praline met een vulling van spinazie en sinaasappel. Het foliumzuur uit spinazie verkleint de kans op geboorteafwijkingen, terwijl de sinaasappel de opname van foliumzuur bevordert. In de andere trimesters smul je van pralines met combinaties als olijfolie en walnoot, yoghurt en paddenstoel, framboos en doperwt, knoflook en tomaat, en vijg en groene appelingrediënten. Enkel voor de durvers onder ons!

Nog meer over de chocobombes

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Benieuwd naar de chocobombes? Via deze link bestel je een portie. Bestel één doosje voor het trimester of onmiddellijk drie doosjes in een extra groot pakket.

Is dit nodig? Een grote, dikke nee is het enige geschikte antwoord. Is het een passend excuus om eens gekke pralines te bestellen? Ja!

Bron en beeld: Chocobombes.nl 

Lees zeker ook: