©GettyImages

De 10 gekste tips om zwanger te geraken

Je sokken aanhouden tijdens de seks? Een theelepel hoestsiroop innemen voordat jullie het bed induiken? Je kunt de volgende -gekke- tips altijd eens uitproberen, je weet maar nooit…

Zwanger worden. Bij het ene koppel is het meteen een schot in de roos, andere koppels doen er wat langer over en voor nog anderen is het helaas niet zo vanzelfsprekend. Op het internet circuleren alvast de meest bizarre tips om sneller zwanger te worden. We betwijfelen of ze helpen, maar grappig zijn ze alvast wel.

De 10 gekste tips om zwanger te raken:

1. Een kopje koffie voor de seks

Geen glaasje alcoho,l maar een kopje koffie voor de vrijpartij? Inderdaad. Drinkt je man een halfuur voor de vrijpartij een kopje vloeibaar goud, dan schijnt dit de beweeglijkheid van het sperma te bevorderen. Te veel koffie zou wel weer ongunstig zijn voor de vruchtbaarheid, dus hou het maar bij één kopje.

2. Draag sokken tijdens de seks

In China zijn ze ervan overtuigd dat koude voeten de vruchtbaarheid verminderen. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde zorgen koude voeten namelijk voor een verminderde ‘qi’ (levenskracht) richting baarmoeder, wat de conceptie moeilijker maakt.

3. Ga in het donker liggen

Het slaaphormoon ‘melatonine’ zorgt ervoor dat onze eicellen beschermd worden tegen stress. Dit hormoon wordt aangemaakt wanneer het donker is. Ga dus eerst even een paar uurtjes slapen en maak je man wakker voor zonsopgang.

4. Wil je een jongen? Sla dan iets kapot tijdens de daad

Je leest het goed. 🙂 Het idee achter dit advies: door dingen kapot te maken tijdens de seks, stijgt het testosteronlevel. Dat is weer van invloed is op het zaad van de man. Geen zin in geweld? Porno kijken of sporten hebben hetzelfde effect.

5. Ga voor een neuspiercing of teenring

Volgens de Ayurvedische leer zorgt het piercen van je linker neusvleugel ervoor dat er eveneens ‘qi’ stroomt richting baarmoeder. Indiase teenringen, ook wel Bichiya’s genoemd, zijn ook nog een optie. Deze zouden je sekslust bevorderen en je menstruatie regelmatiger maken.

6. Neem een theelepel hoestsiroop

Neem een week voor je ovulatie iedere dag een lepel hoestsiroop. Euh? Ja, want dit schijnt het baarmoederhalsslijm te verdunnen waardoor de zaadcellen de eicellen makkelijker kunnen bereiken.

7. Lang leve de granaatappel

Volgens de oude Chinese levenswijze ‘Feng Shui’ is de granaatappel het symbool van vruchtbaarheid. Dit heeft te maken met de rode zaden die erin zitten. Wil je de vruchtbaarheid bespoedigen? Leg dan een granaatappel (of een foto ervan) op je nachttafeltje

8. Neem een vaginaal stoombad

In China wordt dit ook wel ‘Chai-yok’ genoemd waarbij er een thee-achtige substantie wordt getrokken van veertien verschillende kruiden. Het stoombadje wordt vervolgens onder een stoel gezet met een gat erin et voilà: je kunt gaan zitten.

9.De Feng Shui-vis

Om in de  ‘Feng Shui’-sferen te blijven: in China staan vissen symbool voor vruchtbaarheid aangezien ze zoveel eitjes hebben. Dus, wat moet je doen met de vis? Je zoekt een afbeelding van twee vissen, gemaakt van glas of metaal die je in het zuidwesten van je slaapkamer zet om de vruchtbaarheid te bevorderen.

10. Kristal-liefde

De rozenkwarts, de mosagaat, het carneool, de granaat en de rookkwarts zouden je vruchtbaarheid verbeteren wanneer je ze op de plek van bestemming legt.

Bron: femme.nl

Lees ook:

 

 

Partner Content