Deel je geluk

UNICEF biedt twee leuke mogelijkheden om met de geboorte van je kindje ook elders kinderen te helpen. Als je kiest voor de geboortekaartjes of de geboortelijst financieer je mee de UNICEF-programma’s.

UNICEF beschikt over een ruime collectie geboortekaartjes. Met de geboortekaarten kan je je geluk dubbel delen. De kaartjes kondigen natuurlijk de geboorte van je spruit aan maar geven tegelijkertijd ook andere kinderen ter wereld een goede start in het leven. Zo kan UNICEF bijvoorbeeld met 70 gekochte kaarten 78 kinderen tegen polio inenten. De volledige opbrengst van de kaarten financiert de hulpprogramma’s van UNICEF.

Met een geboortelijst voor UNICEF stellen de toekomstige ouders hun vrienden en familie voor om een gift aan UNICEF te doen. Door de traditionele geboortelijst te vervangen door giften aan UNICEF help je andere gezinnen en kinderen over de hele wereld.

Je ontvang als ouder de lijst van de schenkers. Voor elke gift van € 40 of meer krijg je een fiscaal attest , waardoor de schenker tot 50% van zijn gift via de belastingen kan terugkrijgen. UNICEF stuurt ook een dankbrief uit voor elke gift van € 30 of meer.
 

Als je 120 geboortekaarten of meer bestelt, ontvang je een UNICEF-bijtring. (Actie geldig tot 31/12/2011 of tot einde voorraad).
 
Alle informatie www.unicef.be/geboorte

Partner Content