© iStock

Deze zwangerschapskwaaltjes krijg je volgens je sterrenbeeld

Wil jij graag weten welke zwangerschapskwaaltjes jou te wachten staan? Volgens astrologen zou je dat te weten kunnen komen aan de hand van jouw sterrenbeeld.

Zwanger zijn: voor de één is het hemels, voor de ander is het negen maanden afzien. Volgens de astrologie zou je aan de hand van je sterrenbeeld te weten kunnen komen welke zwangerschapskwaaltjes jij zult moeten doorstaan. Maar niet getreurd, je sterrenbeeld voorspelt niet alleen kommer en kwel. Als de voorspellingen wel écht kloppen tenminste…

Welke zwangerschapskwaaltjes krijg jij volgens je sterrenbeeld?

Steenbok (22 december – 19 januari)

Bij een Steenbok slaan de zwangerschapshormonen genadeloos toe op de huid. Droge plekken, uitslag,… Erg vervelend, maar gelukkig gaat het ook weer voorbij. Over extra zwangerschapskilootjes hoef je je alvast niet teveel zorgen te maken, want Steenbokken beschikken doorgaans over een uitmuntende zelfbeheersing en kunnen probleemloos weerstaan aan chips, koekjes, ijs of andere lekkernijen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Goed nieuws als je een Waterman bent, want de kans is groot dat jij je mooie figuur behoudt. Wel krijg je last van temperatuurschommelingen: de ene keer heb je het veel te warm, de andere keer te koud. Maar wie maakt zich druk om temperatuur als je een figuur hebt om ‘u’ tegen te zeggen?

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen krijgen tijdens de zwangerschap een prachtige haardos. Dankzij de hormonen worden je haren sterker en gezonder dan ooit tevoren. Op mentaal vlak ben je wat emotioneler dan anders. Je voelt je meteen verbonden met je baby en beseft maar al te goed hoe bijzonder een zwangerschap is.

Ram (21 maart – 19 april)

Ben je een Ram? Dan is de kans groot dat je huid iets slechter wordt door de zwangerschapshormonen. Gelukkig zijn Rammen echte doorzetters en laten ze dergelijke kwaaltjes niet aan hun hart komen. Dat doorzettingsvermogen zorgt er bovendien ook voor dat je zolang mogelijk blijft doorwerken tijdens je zwangerschap.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren worden tijdens hun zwangerschap gezegend met een prachtige pregnancy glow. Ze letten doorgaans ook goed op wat ze eten en zeggen resoluut ‘nee’ tegen rauw vlees, rauwe vis of alcohol. Toch is de kans wel groot dat je te maken krijgt met een snelle gewichtstoename, ondanks dat je je zo goed aan de voedselvoorschriften houdt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Wie Tweelingen als sterrenbeeld heeft, is doorgaans wat nerveuzer over haar zwangerschap dan anderen. Je blijft er in ieder geval wel stralend uitzien, zelfs als je een slapeloze nacht hebt gehad. Wat de zwangerschapskwaaltjes betreft: je krijgt misschien wat last van striemen, maar die draag je met trots!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De zwangerschapshormonen hebben het meeste effect op het humeur van Kreeften. Je bent ook wat vermoeid, maar dat valt niet zo op door je jeugdige uitstraling. Bovendien voel je je helemaal verliefd door de zwangerschap en dat kun je overduidelijk zien!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Het dominante karakter van een Leeuw zal zich tijdens de zwangerschap meer dan ooit kenbaar maken, vooral bij de partner, familie of tijdens een bezoekje bij de dokter. De zwangerschapshormonen zorgen hier en daar voor wat ongewenste haargroei, maar het goede nieuws is dat ze ook effect hebben op je haardos, met dikke en glanzende haren als gevolg.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden worden door de zwangerschapshormonen wat nerveuzer dan normaal. Je wilt zoveel mogelijk controle hebben over je zwangerschap en dat is zenuwslopend. Dat heeft als gevolg dat je meer gaat eten en dus ook meer zal aankomen. Het voordeel van die controledrang is dat je alle details van de zwangerschap kent en beter kunt inschatten wat je lichaam nodig heeft.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal laat de zwangerschapskwaaltjes niet te nauw aan het hart komen. Gezwollen voeten zijn je grootste ergernis, dat kwaaltje komt het vaakst voor bij dit sterrenbeeld. Twijfelen is ook een typische eigenschap, met als gevolg dat je erg wispelturig bent.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Lichamelijk kwaaltjes vallen voor Schorpioenen best mee. Zij maken voornamelijk op mentaal vlak veranderingen door. Tijdens de zwangerschap ben je redelijk wantrouwig en ben je liefst alleen. Toch is het beter om ook af en toe een hulplijn in te schakelen tijdens deze periode.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters krijgen het tijdens hun zwangerschap het hardst te verduren. Buiten de zwangerschapskwaaltjes heb je ook een enorme eetlust, waardoor je het ‘eten voor twee’ wel erg letterlijk neemt. Gelukkig ben je altijd optimistisch en hebben de kwaaltjes geen al te groot effect op je humeur.

Bron: Ouders Van Nu

Meer astrologie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content