©GettyImages

5 originele dingen om te doen met je echo’s

Tijdens je zwangerschap krijgen de eerste echo’s van je baby waarschijnlijk een belangrijk plekje op het prikbord of de koelkast zodat je er elke dag naar kunt kijken. Ook om de zwangerschap aan te kondigen zijn ze erg geliefd. Maar eens je kleine wonder geboren is, verdwijnen ze vaak in een doosje. Zonde, vinden wij! Wat denk je van deze originele dingen die je met je echo’s kunt doen?

SPECIAAL PLEKJE VOOR JE ECHO’S: 5 ORIGINELE MANIEREN

PERSOONLIJKE JUWELEN

De allereerste foto van je kleine baby steeds dicht bij jou dragen, dat kan met een stijlvol juweel. Een armband of halsketting met de echo van je kleintje is de mooiste herinnering die je je kunt wensen aan deze bijzondere periode. Ben jij fan van dit persoonlijke pareltje?

Geïnteresseerd? Meer info vind je hier.

SLEUTELHANGER

Heb je de echo graag bij je, maar liefst iets minder zichtbaar? Dan is een gepersonaliseerde sleutelhanger met de mooiste foto van je baby’tje vast wat voor jou. Ook een leuk cadeautje voor papa’s-to-be, meter of peter of de grootouders.

ECHO’S: KUNST VOOR AAN DE MUUR

Foto’s uitvergroten en ze omtoveren tot ‘wall art’ blijft een topper, dus waarom zou je niet hetzelfde doen met die ene favoriete echo of net de hele reeks? Ga voor een originele poster, een kunstwerk in waterverf of misschien zelfs een collage van alle echo’s in de juiste volgorde. Dit little piece of art verdient een uniek plekje in huis, in de kinderkamer bijvoorbeeld.


Geïnteresseerd? Meer info vind je hier.

BORDUURWERKJE

Dat handwerk opnieuw hip en trendy is, moeten we je vast niet vertellen, maar wist je dat je ook heuse borduurwerkjes kunt laten maken met de echo van jouw kindje als inspiratie?


Geïnteresseerd? Meer info vind je hier.

DE VOOR-EN-NA-FOTO

Een voor-en-na-foto is altijd een goed idee. Zo worden meteen de gelijkenissen tussen je kindje in én uit de buik duidelijk. Op sommige echo’s zie je iets typerends, zoals een duimpje in de mond of een handje dat zwaait. Misschien lukt het wel om het beeld van de echo zoveel mogelijk na te bootsen?

Tip: Zijn deze opties niets voor jou, maar wil je toch niet dat de echo’s in een doosje op zolder belanden, dan is een invulboekje specifiek voor je echo’s een leuk alternatief.

MEER OVER DE ECHO:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content