Dit koppel vond de perfecte babynaam dankzij hun lievelingsrestaurant

De perfecte naam vinden is voor de meeste ouders een hele klus. Velen laten zich inspireren door klassieke of populaire namen en sommigen doen ideetjes op dankzij series en films. Maar dit Amerikaanse koppel moest niet lang nadenken over de perfecte voornaam voor hun dochter.

Justin en Jordan Garton uit het Amerikaanse Arkansas houden van de Italiaanse keuken, maar helaas zijn er niet veel Italiaanse restaurants in hun buurt. Daarom gaan ze regelmatig naar “Olive Garden”, waar ze kunnen genieten van heerlijke, Italiaanse pasta’s.

Toen Jordan in verwachting was van hun eerste kindje, een meisje, moest het koppel niet lang nadenken over de naam. Ze wilden een voornaam van Italiaanse origine en het leek hen logisch om zich te laten inspireren door hun lievelingsrestaurant “Olive Garden”.

Het meisje kreeg de naam Olivia

Het koppel dacht eerst aan de naam Olive Garton, maar dat vonden ze iets té vanzelfsprekend. Bovendien waren ze bang dat hun dochter later gepest zou worden om haar naam. Daarom kozen ze voor Olivia.

“We maken er nog wel grapjes over, maar doen dat subtiel. Het is en blijft een mooie voornaam”, zegt Jordan Garton. “Het was echt een gemakkelijke keuze.”

Ook bij “Olive Garden” zelf waren ze enthousiast en zullen ze alvast cadeautjes en eten sturen voor de geboorte van Olivia in december. “We konden niet blijer zijn voor de gezinsuitbreiding van de familie Garton”, zegt de woordvoerster van Olive Garden. “We houden van de unieke verhalen over de manier waarop onze klanten ons restaurant hebben leren kennen en kunnen niet wachten om Olivia te ontmoeten.”

Zelf inspiratie nodig voor een babynaam?

en check zeker ook onze handige babynamen tool!

Partner Content