Ellebel showt

Elleke, mama van drie kindjes, woont in Diest, heeft een kinderwinkel in Hasselt en opende nog niet zo lang geleden een tweede winkel in Mechelen. “Ja, ik heb wel wat ADHD in mijn hoofd denk ik”.

Waarom startte je Ellebel?

"Ik ben geboren in Mechelen en groeide op in Bonheiden. In Hasselt startte ik mijn kinderwinkel op en die draait op volle toeren. Maar zelf voelde ik dat ik nog meer uitdaging nodig had dan verkoopster in m'n winkel zijn. Adrenaline heb ik nodig, dus ging ik op zoek naar een project."

Je woont in Diest. Waarom breidde je van Hasselt dan uit naar Mechelen?

"Ik speelde – nog altijd trouwens – met een idee rond een eigen lijn, maar voorlopig zit dat er nog niet in. Een tweede kinderwinkel openen, dat leek me wel wat. Gezien mijn roots lag Mechelen voor de hand. Zo kon ik al rekenen op een afzetmarkt bij familie en vrienden in de buurt (lacht)."

"In Mechelen lag een onaangeboorde markt voor een hippe kinderwinkel waar je ook je geboortelijst kan leggen. De zoektocht naar een geschikt pand met voldoende ruimte om de geboortelijstjes mooi uit te stallen, duurde lang. Maar nu staat Ellebel er. En we gaan er volle bak voor."

Check de website van Ellebelvoor praktische informatie en een beeld van de toffe collecties. Je kan er baby- en kinderkleding shoppen maar je vindt er ook trendy spullen voor de babyuitzet, meubilair voor de kinderkamer, speelgoed, knuffels, koffers en schooltassen,… 

Tip: Zondag 20 maart 2011 om 15u: modeshow Ellebel in Mechelen op de Hippermarkt. Check voor alle info de Facebook-pagina van Hippermarkt.
 

Partner Content