Ga voor een ijzersterke weerstand

Natuurlijk is de herfst nog lang niet in zicht, laat staan dat de winter al voor de deur staat. Maar binnenkort is het wel tijd om aan je weerstand te werken zodat je gewapend bent tegen een loopneus, een vervelende hoest of schorre keel. Zo blijf jij steeds paraat als mama!

In het najaar worden we vaak geconfronteerd met koude en nattigheid. En die zorgen er op hun beurt voor dat ons immuunsysteem of onze weerstand aangetast wordt. Resultaat? We worden ziek, krijgen een loopneus, zere keel,… Maar we kunnen ons wapenen én onze weerstand opbouwen.

Vanaf 16 september 2013 kan iedereen meedoen aan de A. Vogel Weerstandsweek. Een week waarin je niet alleen heel wat tips zal ontvangen van een herboriste, maar ook gezonde en lekkere recepten en toffe activiteiten en wandelingen. Inschrijven en deelnemen kan gratis vanaf 27 augustus via www.avogel.be. Of volg de Weerstandsweek op www.facebook.com/avogelbe.

Door je weerstand op te bouwen sta jij als mama steeds paraat en zal je hele gezin een hele herfst en winter lang op jou kunnen rekenen!

Partner Content