@ Instagram Chrissy Teigen

Hartverscheurend: Chrissy Teigen verliest zoontje na miskraam

Model en culinaire duizendpoot Chrissy Teigen kreeg afgelopen nacht samen met haar man, zanger John Legend, verschrikkelijk nieuws te verwerken. Ze verloren hun zoontje na ongeveer 23 weken zwangerschap.

Rauw en ongefilterd

Chrissy Teigen staat gekend op sociale media om haar openhartige, ongezoute meningen en foto’s. Ook nu deelt ze rauw en ongefilterd haar hartverscheurende getuigenis over het verlies van haar zoontje Jack.

Te veel bloedverlies

Maandag werd het Amerikaanse model met spoed in het ziekenhuis opgenomen met ernstige bloedingen. Bloedtranfusies en bedrust mochten echter niet baten en uiteindelijk beviel ze veel te vroeg van haar doodgeboren kind.

Instagram

Via Instagram bracht ze de wereld op de hoogte van haar verlies en schrijft hierover:

“Lieve Jack, het spijt me dat de eerste momenten van je leven zoveel complicaties met zich meebrachten. Sorry dat we je niet konden geven wat je nodig had. We zullen altijd van je houden.”

chrissy teigen miskraam
@Instagram Chrissy Teigen

“We zijn in shock. Dit is de ergste pijn die we ooit voelden. Zelfs na ontelbare bloedtransfusies konden we ons zoontje niet de vloeistoffen geven die hij nodig had om te overleven.”

@ Instagram Chrissy Teigen

Het koppel heeft al twee kinderen, een dochtertje Luna (4) en een zoontje Miles (2). Ze kwamen ter wereld via IVF. De derde zwangerschap gebeurde op natuurlijke wijze. “Een quarantaine-mirakel” noemde Chrissy de zwangerschap eerder.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/

Intussen regent het op sociale media steunbetuigingen maar ook veel berichten van moeders die hetzelfde meemaakten en Chrissy dankbaar zijn om dit zo open te delen.

Lees meer:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content