Heerlijk ontspannen met KooZzzi kussen

Ook last van koude voetjes in bed? Of moeite met je te ontspannen? Dan hebben we de perfecte oplossing: het KooZzzi kussen. Met dit verwarmde kussen slaap je overheerlijk. En dat 100% veilig! Perfect voor mama en de kids!

De KooZzzi Pillow is een verwarmd kussen met een wel heel hoge aaibaarheidsfactor. Perfect voor in je bed of op de sofa. De lange vorm van dit kussen zorgt er namelijk voor dat je er lekker tegenaan kunt kruipen en de warmte ontspant het lichaam en geeft rust. Ideaal voor de mama én de kids!

De KooZzzi Pillow bestaat uit zachte katoen waarin warmtedraden zijn verwerkt. Geen paniek, want het kussen is superveilig en heeft alle keurmerken verkregen!Bovendien slaat het kussen na een anderhalf uur automatisch af zodat je veilig in slaap kunt vallen.

Op het kussen vind je ook drie warmtestanden terug. Het kussen is ook afkoppelbaar van het snoer zodat je je bed in kan duiken zonder die vervelende draad. En je kan het gehele kussen, zonder snoer weliswaar, wassen op 40 graden. Perfect tegen vuile handjes en plakkerige mondjes!

Bovendien kan je kiezen uit een uitgebreid assortiment hoezen waardoor je het kussen helemaal kan aanpassen aan je interieur of stemming.

Wij zijn alvast weg van het kussen! Jij ook? Surf dan snel naar de website van KooZzi en binnen de drie dagen krijg je je unieke kussen thuisgestuurd en kan je heerlijk beginnen knuffelen! Het kussen kost 89,95 euro en voor een hoes betaal je 14,95 euro.

Partner Content