Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Bron: Pinterest Made for moments

Het ideale geboortekaartje? Dit zijn de trends van het moment

Baby op komst? Proficiat! Nu begint de zoektocht naar het ideale geboortekaartje waarmee jullie aan de wereld laten weten dat jullie kleine spruit er is. We inspireren je alvast met de trends van het moment.

Het ideale geboortekaartje: de trends van het moment

Allemaal beestjes

Kies je voor dieren op je geboortekaartje? Dan zit je altijd goed. Het bos of de jungle zijn toppers, liefst in combinatie met elementen uit de natuur zoals bloemen, planten, bomen of bladeren. Een speciale categorie die het vermelden waard is zijn de onderwaterdieren. Vissen, dolfijnen, walvissen, schildpadden: de onderwaterwereld doet dromen!

Terug naar vroeger

Alles komt terug, ook de klassieke geboortekaartjes. We worden een beetje nostalgisch van de prachtige pentekeningen en retro feel van de kaartjes. Het brengt je zo terug naar de jaren ‘80!

A touch of gold

Hou je meer van een tikkeltje luxe? Dan is foliedruk the way to go. Laat de naam van je kindje in goudfolie drukken of hou het eerder subtiel met een gouden randje in de vorm van blaadjes of stippen. Geen fan van goud? Geen probleem! Foliedruk kan ook in het zilver, koper of roségoud.

Combineer verschillende materialen

Laagjes voorzien in je kaartje is ook heel erg in momenteel. Dat doe je door verschillende materialen en technieken te combineren. Een extra kaartje dat je bevestigt met een natuurlijk touwtje geeft meteen een extra dimensie aan het geheel. Dat kan uiteraard ook in combinatie met de populaire foliedruk. Durf ook gerust out of the box denken als het op materialen aankomt. Wat vind je bijvoorbeeld van een houten kaartje?

Bron: minime.nl

Nog meer originele ideeën voor het geboortekaartje:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!