Het perfecte cadeau

Wat zal indruk maken onder de kerstboom? De drukste winkelperiode van het jaar komt er weer aan, en dat betekent: cadeautjes! Wat kies je dan?

Voor vele mama’s, papa’s, opa’s, oma’s, tantes en ooms betekent een cadeautje vinden stress, véél stress. Want, wat koop je voor je favoriete (b)engel? Wat is 'goed' speelgoed? Kom jij ook niet verder dan een blokkendoos?

Het allerbeste speelgoed moet gewoon superleuk zijn. Het mag niet na 2 keer spelen in de hoek belanden om er daarna nooit meer uit te komen. Kies daarom iets dat bij het karakter van je kind past. Karatekid maak je niet blij met een poppenkeukentje en Sneeuwwitje smelt niet voor een knikkerbaan.

Educatief speelgoed is erg hip. Maar overdrijf niet, je kind zal sowieso nieuwe dingen leren terwijl het speelt; door 'grotemensensituaties' na te bootsen leren kinderen zich inleven. Tijdens 'winkeltje spelen' leren ze omgaan met geld en als poppenmama een keertje boos is, past ze gewoon de regels toe die ze zelf van haar ouders heeft gekregen.

Als je koters niet zo’n voorzichtige spelers zijn, is duurzaam speelgoed een must. Leuk, goed spul waar kinderen een aantal jaren plezier aan beleven.

Een droomcadeau vinden
Cadeautjesjacht blijft, wanneer ook, een hele onderneming. Alle hulp is welkom. Op www.maanfabriekje.com zet Luna je op weg. Ze stelt je enkele vragen over de persoonlijkheid en leeftijd van de kleine prins(es) die je wil verrassen met een droomcadeau.

In 3 eenvoudige stappen, tovert Luna een buitenaards leuk geschenk op je scherm. Op maat van je (b)engel én van je budget.

Optioneel kan je nog extra interesses aanduiden die Luna’s selectie zullen vergroten. Zoek je speelgoed dat een bepaalde vaardigheid stimuleert of in een bepaald materiaal zoals hout, vilt of karton vervaardigd is, kan je de keuze van Luna verkleinen.

Benieuwd? Surf naar ’t maanfabriekje. Links boven vind je jouw persoonlijk online assistentje. Een perfect cadeautje is gegarandeerd.

Partner Content