© Getty Images

Hoe komt het dat Kate Middleton er zo stralend uitzag na de bevalling?

Maandagochtend beviel Kate Middleton van een zoontje en, terwijl wij er na de bevalling uitzagen alsof we net onder een tram hadden gelegen, zag zij er strálend uit! Hoe komt dat toch?

Maandag 23 april was het alle hens aan dek, want Kate Middleton werd ‘s ochtends opgenomen in het St-Mary’s Hospital in Londen om te bevallen. Om 11u01 beviel de hertogin van Cambridge van een gezond jongetje, een broertje voor prins George (4) en prinses Charlotte (2).

‘s Avonds piekfijn voor het grote publiek

Kate beviel in de voormiddag en ‘s avonds kwam ze met prins Wiliam en hun kersverse zoon stralend naar buiten om de pers te begroeten. Ze wuifde en lachte vrolijk naar het publiek, alsof er niets was gebeurd.

Het expertteam van Kate Middleton

Dat de hertogin er piekfijn uitzag, is te danken aan het uitgebreide team van experts rondom haar. Voor het perfecte kapsel doet ze beroep op haar persoonlijke kapster, Amanda Cook Tucker, die ervoor zorgt dat de bruine lokken van Kate er stralend uitzien. En de make-up? Die doet Kate wel helemaal zelf!

Daarnaast is er ook nog een medisch team van zo’n 20 personen: drie verpleegkundigen, drie anesthesisten, vier chirurgen, twee oppassers, vier kinderartsen, een laborant en vier managers. Kate hoefde zich zowel voor, tijdens als na de bevalling nergens zorgen over te maken, want de Lindo-vleugel van het St. Mary’s Hospital in Londen staat bekend om haar vijfsterrenbehandelingen.

En last but not least, de persoonlijke assistente van Kate, Natasha Archer, is ook een onmisbaar teamlid. Zij arriveerde een uur voor de bevalling met de rode jurk, ontworpen door de Britse Jenny Packham, die Kate droeg terwijl ze de baby aan het publiek toonde.

Rode jurk als ode aan prinses Diana

De rode jurk die Kate droeg, werd trouwens niet zomaar gekozen, want bij ieder zwanger vrouwelijk lid van het Britse koningshuis wordt lang nagedacht over de outfit voor na de geboorte.

Het is bekend dat Kate graag een ode brengt aan de moeder van prins William, wijlen prinses Diana, dus droeg ze na de geboorte van hun kersverse zoontje een rode jurk, net zoals prinses Diana deed bij de geboorte van prins Harry in 1984.

1

Prinses Diana na de geboorte van prins Harry in 1984

2

Kate na de geboorte van hun zoontje

Bron: VTM Nieuws

Lees ook:

Partner Content