6x kerstcadeautjes voor toekomstige mama’s

Door -
kerstcadeau toekomstige mama's
iStock
Nog op zoek naar een kerstcadeau voor je zwangere schoonzus? Trok jij de naam van die zwangere collega en weet je niet goed wat kopen? Wij selecteerden zes cadeautjes waar elke aanstaande mama blij mee zal zijn.

Het ideale geschenk voor mama in spe

Gevoel voor stijl, maar geen tijd?

Studio Little Woo lanceert ‘Stylingbox voor Little Heroes’. Het interieurbureau van Evelyne van Vlerken en Stéphanie Lambrechts biedt antwoord aan de hectiek van het leven zonder boete te doen aan stijl voor de kinderkamer. Studio Little Woo helpt je op weg om een veilige plek te creëren voor je kind.

De stylingboxen bevatten elf zorgvuldig uitgekozen decoratieve objecten voor de kinderkamer. In de boxen zitten ook tips, foto’s en kleurencodes. Kortom, alles om helemaal zelf aan de slag te gaan. Speciaal voor de kerstperiode maakten ze een iets kleinere box, die ideaal is om cadeau te geven tijdens de feestdagen!

kerstcadeau toekomstige mama's

kerstcadeau toekomstige mama's

Stylingbox voor Little Heroes kersteditie – € 125 (inclusief tapijt + € 64,95) Shop hier

Verwennerij voor de huid

kerstcadeau toekomstige mama's

De huid van een zwangere vrouw heeft best wat te verduren door al de hormonen die door het lijf gieren. Deugddoende lichaamsverzorging is dan ook een topcadeautje! De unieke formule bevat het revolutionaire ingrediënt PurCellin Oil dat zeer doeltreffend is tegen een verouderende en uitgedroogde huid.

Bio-Oil Herstellende Olie Littekens & Striemen – € 22,99. Shop hier!

Negen maanden vol herinneringen

kerstcadeau toekomstige mama's

Zwanger zijn is een spannende tijd! In dit boek kun je alle mijlpalen en gebeurtenissen bijhouden. Van echofoto’s tot buikomtrek. Leuk om later terug te lezen!

Invulboek ‘Mijn negen maanden’ – € 29,95. shop hier!

Hip ingepakt

kerstcadeau toekomstige mama's

Om dat bolle buikje extra in de verf te zetten, maar ook om de rug een beetje te sparen. Zo’n buikdoek is niet alleen trendy, maar ook heel functioneel. Je hebt ze in verschillende vormen en patronen, voor ieder wat wils. Een perfect feestcadeautje!

Belly wrap – € 35. Shop hier!

Het mooiste wisselbandje dat je ooit gezien hebt

kerstcadeau toekomstige mama's

Een armbandje is niet alleen fijn om te krijgen, het kan ook gebruikt worden als wisselbandje tijdens de borstvoeding. Win-win!

Armband – € 72. Shop hier!

Mocktail voor mama

kerstcadeau toekomstige mama's

Gimber is een oer-Belgisch product op basis van gember, citroen, kruiden en specerijen. Je maakt er de meest fantastische mocktails mee! Zo’n geschenkpakket komt dus zeker van pas tijdens de feestdagen.

Gimber geschenkpakket – € 49,50. Shop hier!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here