iStock

6x kerstcadeautjes voor toekomstige mama’s

Nog op zoek naar een kerstcadeau voor je zwangere schoonzus? Trok jij de naam van die zwangere collega en weet je niet goed wat kopen? Wij selecteerden zes cadeautjes waar elke aanstaande mama blij mee zal zijn.

Het ideale geschenk voor mama in spe

Gevoel voor stijl, maar geen tijd?

Gevoel voor stijl, maar geen tijd?

Gevoel voor stijl, maar geen tijd?

€ 75

Bij Studio Little J kun je voor een leuke stylingbox terecht. Interieurstyliste Stéphanie Lambrechts biedt antwoord aan de hectiek van het leven zonder boete te doen aan stijl voor de kinderkamer. Studio Little J helpt je op weg om een gezellige plek te creëren voor je kind.

De stylingboxen bevatten zorgvuldig uitgekozen decoratieve objecten voor de kinderkamer. In de boxen zitten ook tips, foto’s en kleurencodes. Kortom, alles om helemaal zelf aan de slag te gaan. Speciaal voor de kerstperiode maakten ze een iets kleinere box, die ideaal is om cadeau te geven tijdens de feestdagen!

Stylingbox kersteditie – Shop hier

Verwennerij voor de huid

Verwennerij voor de huid

Verwennerij voor de huid

€ 29,99

De huid van een zwangere vrouw heeft best wat te verduren door al de hormonen die door het lijf gieren. Deugddoende lichaamsverzorging is dan ook een topcadeautje! De unieke formule bevat het revolutionaire ingrediënt PurCellin Oil dat zeer doeltreffend is tegen een verouderende en uitgedroogde huid.

Bio Oil 200 ml – Shop hier

 

Negen maanden vol herinneringen

Negen maanden vol herinneringen

Negen maanden vol herinneringen

€ 29,95

Zwanger zijn is een spannende tijd! In dit boek kun je alle mijlpalen en gebeurtenissen bijhouden. Van echofoto’s tot buikomtrek. Leuk om later terug te lezen!

Invulboek ‘Mijn negen maanden’ – Shop hier!

 

Hip ingepakt

Hip ingepakt

Hip ingepakt

€ 27

Om dat bolle buikje extra in de verf te zetten, maar ook om de rug een beetje te sparen. Zo’n buikdoek is niet alleen trendy, maar ook heel functioneel. Je hebt ze in verschillende kleuren en patronen, voor ieder wat wils. Een perfect feestcadeautje!

Belly wrap – Shop hier!

 

Het mooiste wisselbandje dat je ooit gezien hebt

Het mooiste wisselbandje dat je ooit gezien hebt

Het mooiste wisselbandje dat je ooit gezien hebt

€ 82

Een armbandje is niet alleen fijn om te krijgen, het kan ook gebruikt worden als wisselbandje tijdens de borstvoeding. Win-win!

Armband – Shop hier!

Mocktail voor mama

Mocktail voor mama

Mocktail voor mama

€ 52,50

Gimber is een oer-Belgisch product op basis van gember, citroen, kruiden en specerijen. Je maakt er de meest fantastische mocktails mee! Zo’n geschenkpakket komt dus zeker van pas tijdens de feestdagen.

Gimber geschenkpakket – Shop hier!

kerstcadeautjes voor toekomstige mama’s: nog meer tips

Cadeautje voor aanstaande mama’s: 6x het perfecte ‘push present’

Partners kunnen een ‘push present’ geven.  Dit is een cadeautje dat een mama na de bevalling (of soms al tijdens de zwangerschap) krijgt van haar partner als bedanking voor de 40 intense weken zwangerschap en de bevalling. Hoe kies je een push present dat past bij de mama in spe? Dit zijn onze favorieten.

Nu shoppen: 10 heerlijke zwangerschapsjassen voor de winter

Als je zwanger bent, maak je regelmatig de afweging in welk kledingstuk je best wel of niet investeert. Ben je deze winter (hoog)zwanger en ben je vaak buiten op stap, verplicht of omdat je simpelweg graag buiten bent en beweegt? Dan is een investering in een comfortabele zwangerschapsjas voor de winter een goed idee.

kerstcadeautjes voor toekomstige mama's
Getty Images

7x feestkledij voor aanstaande mama’s

De ideale outfit voor de feestperiode vinden is sowieso al een hele klus, en al helemaal als je hoogzwanger bent. Hier zijn alvast zeven party outfits waarmee jij én je buikje gegarandeerd de show stelen tijdens de feestdagen.

Zwanger aan de kersttafel: wat mag je eten, en wat niet?

De feestdagen komen eraan! Voor velen een tijd van lekker eten en drinken. Maar hoe overleef je al deze feestmaaltijden als zwangere vrouw? Wij legden een aantal vragen voor aan onze voedingsexperte Karolien Raveydts. Zij vertelt je wat je wel en niet mag eten en waar je best op let als je zwanger bent en uitgenodigd bent op een feestje of zelf een etentje organiseert.

Zwanger? Dit moet je zeker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content