10x kerstcadeau voor toekomstige mama’s

Door -
kerstcadeau toekomstige mama's
©iStock
Nog op zoek naar een kerstcadeau voor je zwangere schoonzus? Trok jij de naam van die zwangere collega en weet je niet goed wat kopen? Wij selecteerden 10 cadeautjes waar elke aanstaande mama blij mee zal zijn.

Kerstcadeau voor toekomstige mama’s:

1 / 11
Zwangerschapsfotoshoot

Toegegeven, een professionele fotoshoot is niet goedkoop. Maar als je met enkele familieleden of vrienden samenlegt, geef je de toekomstige mama gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Negen maanden vol herinneringen

Zwanger zijn is een spannende tijd! In dit boek kan de mama in spe alle mijlpalen en gebeurtenissen bijhouden. Van echofoto’s tot buikomtrek. Leuk om later terug te lezen!

Invulboek ‘Mijn negen maanden’ – € 29,95 – shop hier!

Oh baby, dat is lekker!

Mmm, een echte Amerikaanse hamburger met extra augurken is een typisch goestingske dat veel mama’s vast herkennen. In dit boek lees je alles over gezonde voeding tijdens de zwangerschap, maar ontdek je ook heerlijke recepten die aan je guilty pleasures voldoen. Maar eigenlijk hoeft een aanstaande mama zich daar écht niet schuldig over te voelen. Dus, aanvallen maar!

Oh baby – de allerlekkerste gerechten tijdens je zwangerschap. € 15,99 – shop hier!

Hip ingepakt

Om dat bolle buikje extra in de verf te zetten, maar ook om de rug een beetje te sparen. Zo’n buikdoek is niet alleen trendy, maar ook heel functioneel. Je hebt ze in verschillende vormen en patronen, voor elke mama wat wils. Een perfect feestcadeautje!

Belly wrap – € 35 – Shop hier!

Voetjes omhoog met een boekje

Even op de sofa met een goed boekje is en blijft heel ontspannend! Een abonnement op een tijdschrift, Libelle natuurlijk, is dan ook een superidee! Bovendien krijgen nieuwe abonnees momenteel champagne van Mumm cadeau. Klinken op mam met Mumm! (Na de geboorte, uiteraard)

Voor altijd verbonden

Deze mooie ketting symboliseert de unieke band tussen mama en kind. Wedden dat dit cadeautje voor natte oogjes zal zorgen?

Ketting – € 22,54 – Shop hier!

Gelukskapje

All the happiness in a kit, want wie wordt nu niet gelukkig van zo’n schattig mutsje op een lekker geurend babyhoofdje? Dit pakketje bevat alles om zelf aan de slag te gaan en is beginnersniveau, dus voor iedereen haalbaar.

We are knitters – titi hood. € 49. Shop hier!

Ik omarm je

Een minimalistisch armbandje met een mooie boodschap in morsecode. Kraak de code en je leest ‘Ik omarm je’. Een soms broodnodige boodschap in deze bizarre tijden. Extra leuk: het bandje is perfect om te gebruiken als wisselbandje tijdens de borstvoeding.

Armband – € 30. Shop hier!

Mocktail voor mama

Gimber is een oerbelgisch product op basis van gember, citroen, kruiden en specerijen. Je maakt er de meest fantastische mocktails mee! Zo’n geschenkpakket komt dus zeker van pas tijdens de feestdagen.

Gimber geschenkpakket – € 48,50. Shop hier!

Grappig en oh zo waar!

Een leuk, vrolijk, grappig boekje met no-nonsense informatie over de zwangerschap. Ideaal!

Zwangerschapsboek voor vrouwen – € 15,99 – Shop hier!

Verwennerij voor de huid

De huid van een zwangere vrouw heeft ook best wat te verduren door al de hormonen die door het lijf gieren. Natuurlijke lichaamsverzorging zonder al te veel chemische troep is dan ook een topcadeautje!

Weleda verzorgingspakket – € 22,50. Shop hier!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here