Knappe kinderkamers

Van romantisch tot hightech, van modern tot recycleerbaar, in de kinderkamer kan je eindeloos combineren. Interieur- en lifestyle-ideeën precies zoals kinderen ze graag hebben!

Je zoon is helemaal in de ban van wilde dieren, felle kleuren en gekke avonturen? Trek met hem op verkenningstocht en ontdek
neushoornboekensteunen, leuke memoborden om schatkaarten op te prikken en een sticker in de vorm van een boomhut.

Eerder muzikaal aangelegd? Tover de kinderkamer om in een regelrechte rockstudio met een gitaartapijt en zalige zitzakken? voor
de groupies.

Meisjes en roze onafscheidelijk? Best, maar dan op de eigenzinnige. Creëer een fantasierijke wereld waarin jouw prinses zorgeloos groot kan worden. Met open opbergdozen om alle favoriete spullen in op te bergen. Met grote ligkussens voor de vele vriendinnetjes? en vriendjes. Met muurdecoratie, krijtbordstickers en fotokaders. En, niet te vergeten, met een romantisch dekbedovertrek om ?s avonds heerlijk weg te soezen in je hemelbed.

Alle kamers uit de fotospecial zijn van kidsLab. De producten zijn verkrijgbaar bij de betere decoratiezaak, meubelwinkel, slaapcomfortzaak of kinderwinkel. Of je kan natuurlijk naar een van de kidsLAB-stores trekken!

Partner Content