Getty Images

4 stoere luiertassen waar ook vaders comfortabel mee kunnen rondlopen

Liefste papa’s, wij weten het. De eerste maanden zijn niet altijd even makkelijk met ons. Voeding geven op onmenselijke uren, hormonale tsunami’s en honderd keer aanhoren ‘ik wist niet dat ik zó moe kon zijn’ … Met een van deze luiertassen voor mannen lijken jullie wel een ridder aan de horizon. Klaar om luiers te verversen in tijden van nood!

De Lovely-rugzak van Kidzroom

Kidzroom Lovely Luiertas Rugzak Zwart

Is dit een stijlvolle laptop-rugzak waar je vrolijk mee naar het werk pendelt? Toch niet, maar het kan! Deze waterdichte tas is eerst en vooral een perfect ontworpen luiertas inclusief een praktisch uitneembare luiermat, flessenhouder en vooral veel handige ruimte en aparte vakken om al je (baby)spullen in kwijt te geraken. Later gebruik je de rugzak gewoon verder voor het werk of een dagje uit!

Lovely Kidzroom luiertas – 69,91. Bekijk het hier.

Babymel Rugzak

luiertas mannen
© Babymel

Deze rugzak is gemaakt van waterafstotend materiaal én heeft ook nog eens een gewatteerd laptopvak aan de binnenzijde. Praktisch, ruim en stoer.

Babymel luiertas George Black Navy, € 79 via Ikbenzomooi.nl 

Scandinavisch praktisch met Fjällräven

luiertas mannen
© Fjällräven

Met deze luiertas mag je gespot worden. Een onberispelijk eenvoudig design met voldoende ruimte.

Fjällräven, €89,95 via Juttu

Brooklyn Backpack

luiertas mannen
© Rareform

Deze beauty mag dan niet ontworpen zijn als luiertas, de handige opbergvakken maken deze rugzak een onmisbaar item voor ouders in spe. Veel plek voor vochtige doekjes, pampers en meer in deze gerecycleerde backpack.

Brooklyn Backpack, € 86,95 via Rareform.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

SaveSave

Partner Content