Maak het eerste jaar van je baby bijzonder

Nog van voor de geboorte van je kind, wil je al van zoveel mogelijk momenten genieten. Ontdek hier vier tips om zoveel mogelijk uit deze momenten te halen, van voor de geboorte tot aan de eerste verjaardag.

1. Het feest begint al nog voor de baby geboren is

In de zevende maand van je zwangerschap kan je je kleintje al vieren met een leuke babyshower. Wanneer je je als zwangere vrouw nog goed in je vel voelt, kan je je laten verwennen met allerlei leuke verrassingen door je vrienden en familie. Het is tevens ook een tof moment om eventueel het geslacht van je baby aan te kondigen.

2. Kies voor een mooi geboortekaartje

Onthoud alvast één ding als het over geboortekaartjes gaat: die komen sowieso terecht in fotoboeken van jezelf, ouders… Kies dus een origineel en creatief kaartje. Misschien eentje dat je zelf hebt ontworpen? Kijk eens rond online en laat je inspireren!

3. Maak een fotoboekje van je baby’s eerste levensjaar

Honderden foto’s van je baby op Facebook en Instagram posten, komt dat je bekend voor? Gebruik deze foto’s zeker ook om in een fotoboekje te plakken. Zo heb je later altijd een mooie, tastbare herinnering.

4. De eerste verjaardag!

Je kindje zijn eerste verjaardag is misschien wel de speciaalste van allemaal. Hoewel hij er zich zelf waarschijnlijk niks van zal kunnen herinneren, haal je best alles uit de kast om er een onvergetelijk feest voor je vrienden en familie van te maken. Doe dat bijvoorbeeld met mooie uitnodingskaartjes. En je hoeft niks te vrezen: je baby mag al mee-eten van de verjaardagstaart!

Partner Content