Mama is móói: de fotoshoot

Mama Daisy won de wedstrijd van s.Oliver. Omdat zij het ‘net als andere mama’s verdient in de watten gelegd te worden’. Beter kunnen we het eigenlijk zelf niet zeggen! Benieuwd naar het resultaat van het stijladvies en de fotoshoot ?

Daisy won een cadeaubon van 250 euro van s.Oliver en een fotoshoot door een professionele fotograaf. Daisy De sterck heeft ervan genoten:

"Sinds mijn bevalling, zeven maanden geleden, heb ik mezelf eigenlijk wat verwaarloosd. Met de komst van mijn dochtertje is mijn hele leven en lichaam veranderd. Een moment voor mezelf heb ik nog niet echt genomen. Vandaag was helemaal in het teken van 'mama'. Daar heb ik volop van genoten. Dit was de eerste keer in lange tijd dat ik nog centjes aan kledij voor mezelf heb uitgegeven", aldus Daisy, winnares van de wedstrijd.

Daisy deelt haar ervaringen: "Normaal draag ik geen make-up of hoge hakken. Ik kleed me casual met een klassieke toets. Je ziet me het vaakste in neutrale kleuren, en een rok of broek met botjes."

"De outfits die ik vandaag droeg waren iets anders. Zo had ik veel felle kleuren aan, ballerina's of een chique jurk. Het was keer op keer vernieuwend . Ik schrok ervan dat de ballerina's me zo goed stonden. Ik was er altijd van overtuigd dat ik daarin 'grote voeten' zou hebben. De trendy kaki jas is m'n favoriete item. Die kocht ik al meteen met de bon!"

"Voor de fotoshoot was ik wel wat nerveus. Ik zie het als een oefening voor de doopshoot met mijn dochter binnenkort. Al is poseren niet echt mijn ding…"

Het resultaat kan je bewonderen in de fotospecial onderaan dit artikel.

Make-up tips van de visagiste Aimée, studente aan het sito5:
 1. Vóór je start, breng je best een hydraterende créme aan om je gezicht.
 2. Breng concealer aan op roodheden, puistjes of vlekjes en op wallen.
 3. Found de teint: maakt je huid egaal en mooi.
 4. Na de basis doe je wat blush op de jukbeenderen. Ze zorgen voor een gezonde look en geven je gezicht meer diepte. Maak een kommabeweging achteraan je haarlijn.
 5. Breng enkele higlights aan. Zo kan je het gezicht optisch in de perfecte ovale vorm omtoveren.
 6. Teken een lijntje aan de binnenkant van je oog. Kies voor een wit oogpotlood als je kleine ogen hebt en ze wil vergroten. Een zwart potloodlijntje verkleint je oog.
 7. Oogschaduw aanbrengen is een van de moeilijkste dingen bij het maquilleren. Begin steeds met gepaste kleuren te kiezen. Kijk hiervoor naar je ogen, haar en kledij.
  Ben je ooit al ten rade gegaan bij een kleurenconsulente en weet je welke kleuren jou het beste staan? Aarzel dan niet deze kleuren te gebruiken.
 8. Afpoederen . Zo verdoezel je een vette huid, en vermijd je blinkende zones. Het houdt je make-up tevens langer.
 9. Fijne afwerking .
  Je lippen maquilleren. Breng een lipliner aan op de rand van je lippen. Dit kan je doen in een fel kleurtje maar ook in een neutrale kleur. Dit dient vooral om dikke lippen te versmallen en fijne lippen volumneuzer te maken. Je kan er ook een cupidoboog mee creeëren of de jouwe bewerken. Opvullen doe je met lipgloss of lippenstift naar keuze.
 10. Als finishing touch: wenkbrauwliner . Wenkbrauwen maken of kraken je hele look. Zorg dat je goed zichtbare wenkbrauwen hebt die mooi lang en niet te dik zijn. Enkel een klein accent leggen met een gelijkende kleur als je mooie donkere wenkbrauwen hebt. Heb je erg lichte wenkbrauwen, ga dan voor een iets donkerdere kleur.

Met dank aan sito 5 en Aimée voor de make-up.

Partner Content