Meer dan een horloge

Natuurlijk kun je (leren) klokkijken op een horloge, maar met de Kidiwatch kan een kind meer. Zo kun je er spelletjes op doen, heeft het horloge een stopwatch en zandloper en kun je een elektronisch huisdier verzorgen.

Voor kleuters die zelf het uur nog niet meteen kunnen lezen, vertelt deze klok gewoon hoe laat het is. Stoer, zo’n pratend horloge. Het doet ook een beetje aan de helden uit tv-reeksen denken. Megamindy is er niks tegen…

Kleuters zijn ook dol op dat elektronische beestje waar ze kunnen mee spelen. Eten geven, wassen, borstelen,… De activiteiten duren maar heel kort, dus je loopt niet meteen het risico op een 'game-verslaving'.

Trouwens, voor grotere kinderen die op school analoog en digitaal het uur leren lezen, is dit een extra prettig speeltje. Spelenderwijs kunnen ze oefenen.

Ook al zijn we geen overdreven fan van pratend, flikkerend of elektronisch speelgoed… dit is écht een leuk speeltje. Voor jou getest en goedgekeurd!

Kidiwatch is er in blauw en roze. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Geleverd met twee polsbandjes met verschillende print.
VTech Kidiwatch is verkrijgbaar voor € 24,95.

Nog een nieuwigheid voor digikids: de Storio. Deze minicomputer brengt een pak functies samen in één apparaat. Kinderen kunnen ermee lezen, schrijven, luisteren en foto’s en video’s bekijken.

Kinderen kunnen meteen van start met het spel "Sam in de stad". Het interactieve verhaal gaat over een klein hondje dat de grote stad gaat ontdekken. Daarbij beleeft hij avonturen en leert hij dingen.

Kinderen kunnen het verhaal bekijken en de tekst woord voor woord meelezen. Moeilijke woorden worden uitgesproken, woorden worden uitgelegd in het woordenboek van Storio. De spelletjes die op Storio gespeeld kunnen worden gaan over het verhaal van Sam.

In de Tekenstudio kunnen kleurplaten over het verhaal ingekleurd worden. Muziek luisteren kan ook. Kinderen kunnen ook foto’s bekijken én bewerken. Wat vaak de meest hilarische resultaten geeft.
 
Vanaf een jaar of drie kunnen kinderen spelen met de Storio. Verkrijgbaar in een jongensversie met blauw en oranje of meisjesvariant met rood met roze.
Kidiwatch: een tijdloos cadeau voor eigentijdse kids!
 

Partner Content