Nieuw bij Kruidvat: alles voor mama

Goed nieuws voor kersverse mama’s (in spe): Kruidvat heeft sinds kort een aantal nieuwe producten in hun assortiment, speciaal voor mama!

De Mama-lijn van Kruidvat bestaat uit vier nieuwe producten: buikbalsem, olie, thee en tepelcrème. En Kruidvat kennende, zijn de producten te koop aan een klein prijsje.

1

Kruidvat Buikbalsem – € 3,99

Tijdens de zwangerschap rekt de huid van je buik natuurlijk mee wanneer je buikje boller wordt. Kruidvat Buikbalsem helpt de huid beschermen tijdens dit proces én helpt om striemen te voorkomen of te verminderen. De crème zorgt voor een zachte en soepele huid, zowel tijdens als na de zwangerschap.

2

Kruidvat Mama Olie – € 2,99

Kruidvat Mama Olie houdt de huid van de buik, billen, benen en borsten veerkrachtig tijdens de zwangerschap. De olie bestaat uit een combinatie van natuurlijke producten, heeft een heerlijke geur en voelt zacht aan op de huid.

3

Kruidvat Zwangerschaps- en Borstvoedingsthee – € 1,49

Kruidvat ontwierp twee nieuwe theeën, speciaal voor mama’s. De Kruidvat Zwangerschapsthee is een aangename thee met speciaal geselecteerde ingrediënten voor tijdens de zwangerschap. De Kruidvat Borstvoedingsthee is ontwikkeld voor vrouwen die borstvoeding geven, om de melkproductie te ondersteunen.

4

Kruidvat Tepelcrème – € 3,99

Kruidvat Tepelcrème is een natuurlijke tepel- en huidcrème die gekloofde en pijnlijke tepels weer zacht en soepel laat aanvoelen. De crème is ook geschikt voor gevoelige en droge tepels. Een echte aanrader voor wie borstvoeding geeft!

Kruidvat luiers hebben hebben ecolabel

Ook goed nieuws voor mama’s die Kruidvat-luiers gebruiken: Sinds juni 2017 zijn alle Kruidvat-luiers en -luierbroekjes voorzien van het EU Ecolabel. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoge eisen van een onafhankelijk Europees keurmerk en dat ze zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting. Zo draag je bij aan een duurzame wereld zonder er extra voor te moeten betalen.

Partner Content