Notes from the underbelly

De nieuwe komische serie ‘Notes From The Underbelly’ draait rond Andrew en Lauren die net ontdekt hebben dat ze een baby zullen krijgen.

Andrew en Lauren hebben een erg hechte vriendenkring. Maar al hun vrienden hebben hun eigen opvattingen en ideeën over zwangerschappen, en ze doen niets liever dan die mening met Andrew en Lauren delen. 

Julie en Eric verwachten ook hun eerste kind en zijn werkelijk superenthousiast over de zwangerschap, op het irritante af…. Lauren en Andrew zweren dat ze niet zoals Julie en Eric zullen eindigen. Laurens beste vriendin Cooper is een echtscheidings-advocaat, een echte carrièrevrouw die sceptisch is tegenover alles wat naar huwelijk of engagement ruikt. Cooper is vast van plan om te vermijden dat Lauren zo’n typische knuffelmama wordt.

De beste vriend van Andrew is Danny. Die heeft maar één doel in zijn leven: zo veel mogelijk knappe vrouwen ontmoeten. Om hem niet als vriend te verliezen proberen Andrew en Lauren om hun oude levensstijl zoveel mogelijk te verzoenen met hun toekomstige verplichtingen als ouders.

VIJFtv elke zaterdag om 18u40.

Partner Content