Online shop Neuf Mois Belle lanceert concept store

Je kleur- en figuurtype kennen is belangrijk om de juiste kledij uit te kiezen en je goed in je vel te voelen. En dat geldt natuurlijk ook tijdens je zwangerschap! Om zwangere dames met advies bij te staan opent webshop Neuf Mois Belle nu ook een concept store.

3 jaar geleden opende Neuf Mois Belle de virtuele deuren en sindsdien wordt Ankie Duis, de oprichtster, overstelpt met vragen van zwangere dames omtrent stylingadvies: "Zwangere vrouwen zoeken vaak kledij om bepaalde punten te verdoezelen en andere net te accentueren. Omdat zwangere vrouwen zich niet altijd supergoed voelen is het ook heel belangrijk dat ze de juiste kleuren dragen. Als je er goed uitziet dan voel je je vanzelf beter in je vel!"

En net om al die dames bij te staan opent Neuf Mois Belle een concept store in Dilbeek. Samen met een professionele styliste figuur- en kleuradvies geeft de shop raad op maat van zwangere vrouwen.

De Neuf Mois Belle concept store is gelegen op de Ninoofsesteenweg 247 te Dilbeek en is open woensdag tot en met zaterdag van 10 tot 18u. De styling workshops vinden 's avonds plaats en duren 2u à 2.30u.

Partner Content