Ook tijdens je zwangerschap helpt Oei, ik groei!

Iedere jonge ouder zocht ongetwijfeld al eens hulp in het boek “Oei, ik groei!” En geef toe, de info en het advies in het boek stelde je al meermaals gerust. Ook voor mama’s in wording is er nu zo’n naslagwerk, “Oei, ik groei! Negen maanden dagboek.”

In "Oei, ik groei!" lees je als mama van een baby over de tien sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby. Maar hoe zit dat dan als je zwanger bent? "Oei, ik groei! Negen maanden dagboek", het kleine broertje van het best verkochte babyboek, is een speciale zwangerschapsagenda voor alle mama's in spe.

De agenda is eigenlijk een dagboek waarin voldoende ruimte is om je eigen verhaal neer te pennen, maar dat ook inspeelt op alle wensen van elke zwangere vrouw. Zo vind je er bijvoorbeeld een stickervel in terug voor die echte milestones tijdens de 9 maanden, een bewaarhoesje voor die allereerste echofoto's en uitneembare pagina's om het boek te personaliseren.

Extra leuk detail: bij elke nieuwe druk van het boek krijgt het een andere omslag. Zo heb je bij iedere zwangerschap een special edition in de kast staan. Dit jaar werd de cover ontworpen door kunstenares Pauline Zeij.

Oei, ik groei! Negen maanden dagboek van Xaviera Plas
ISBN 9789021556277
Prijs 14,99 euro

 

Partner Content