Recept voor luiertaart

Een luiertaart is een origineel en handig geschenk voor de kersverse mama. Ingrediënten zijn: luiers, verzorgingsproducten en knuffelbeertjes. De bereidingswijze:

Neem een pak luiers. Rol elke luier tot een worstje, doe er een elastiekje rond en zet de worstjes rechtop tegen elkaar in een grote cirkel. Doe een mooi groot lint rond de cirkel om alle ‘worstjes’ bij elkaar te houden.

Rol opnieuw luiers voor het tweede niveau van de taart. Stapel deze op de eerste laag luiers, maar blijf een eindje van de rand. De tweede laag is dus kleiner dan de eerste.

Rol zo verder en maak niveaus tot je helemaal aan de top gekomen bent. Eindig met 1 luier. De niveaus kan je versieren met een mooi lint. Als afwisseling kan je leuke babyproducten tussen de luiers zetten. Zo creëer je een heel persoonlijke en voor de mama uiterst praktische taart.

Trouwens, drogisterijketen Kruidvat heeft de grootste luiertaart
ter wereld
gebouwd. In slechts 48 uur hebben 5 bouwers tot 6 meter hoog luiers gestapeld. In totaal werden maar liefst bijna 10.000 luiers gebruikt. Kruidvat schenkt 10.000 luiers aan goede doel Moeders voor Moeders.

Partner Content