Shapewear

De juiste lingerie geeft je lichaam een mooie vorm. Wie net dat tikkeltje meer wil of wie op zoek is naar die lingerie voor onder dat nauwaansluitende jurkje of die mooie getailleerde broek kan gaan voor shapewear. Een figuurcorrigerende slip of jurkje geeft je precies het gestroomlijnde figuur waarnaar je op zoek was.

Controleslip
De controleslip, die gedragen wordt tot net onder de bh-rand, is gemaakt in een zeer stevige maar tegelijk ook zachte microvezel. Oneffenheden worden op een elegante manier weggewerkt waardoor buik én taille één elegante, mooie vloeiende lijn vormen

Figuurcorrigerende body
Geen ontsierende rolletjes meer op je rug, je buik of in je taille. Deze body geef je een vloeiend en elegant silhouet: een mooie en optimale ondersteuning van borsten in combinatie met een elegante figuurcorrectie van het bovenlichaam
 

Figuurcorrigerend kleedje
Het mini-kleedje dat tot net onder de beha komt, werd volledig gedubbeld. Daardoor worden buik, taille en bips volledig bedekt en krijgt het lichaam één elegante lijn. Dé oplossing voor elke vrouw die voor een bijzondere gelegenheid met een slanke en feilloze taille wil verschijnen.
 
Figuurcorrigerende slip De correctieve tailleslip is de oplossing voor iedere vrouw die voor een speciale gelegenheid met een slanke en feilloze taille wil verschijnen. Kan zowel onder een kleedje als een broek gedragen worden en is onderaan voorzien van haken en ogen.
 
Meer tips vind je op Lingerie Styling.

Partner Content