©NeleReymen

PUZZELPREUT: spelboek voor moeders die nog kunnen lachen na de bevalling

Het moederschap, dat is een waar avontuur. Met vallen én opstaan. Dit leuke spelboek geeft je een unieke inkijk in de absurditeit van dat moederschap. De ene keer subtiel, de andere keer zo opvallend als een kraamverband.

Een hilarisch spelboek

Elke opdracht in dit boek is op zo’n scherpe manier geformuleerd dat het een feest van (h)erkenning is voor moeders. De doolhoven, woordzoekers, raadsels en andere spelvormen zullen elke verse moeder op zijn minst doen grijnzen. Of in hun broek doen plassen. Want met die bekkenbodemspieren is het zelden goed gesteld na een bevalling.

De illustraties in het boek maken van de moeder meteen een karikatuur, wat ze — toegegeven — af en toe ook gewoon is. De moeder is moe. De moeder hoopt op die roze wolk. De moeder heeft te weinig personal space. Voor elke lezeres geldt hetzelfde: het gaat over jou. Jij bent de moeder. En dit boek laat je lachen en spelen, terwijl je onderkant kan helen.

Puzzelpreut – Nele Reymen — Illustraties door MAT – ISBN 9789045326313 – € 14,99.

Wie is Nele?

Nele Reymen (1983) is op haar best in haar scherpe, herkenbare observaties. In dit spelboek fileert ze het kersverse moederschap op geheel eigen wijze. Ze werkt al jaren als auteur, journaliste en columniste voor verschillende magazines. Sinds 2019 schrijft ze een column in de Vlaamse Flair over het moederschap.

Zeker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content