Vind de perfecte babynaam dankzij het Van Dale Voornamenboek

Ben je in verwachting en zoek je nog naar een babynaam? Het gloednieuwe Van Dale Voornamenboek staat boordevol inspiratie om de perfecte voornaam te vinden!

De perfecte voornaam vinden voor je kind is een heuse opdracht, want je wil tenslotte een originele naam die niet te moeilijk is en een mooie betekenis heeft. Zie jij het bos door de bomen niet meer? Dan biedt het grote Van Dale Voornamenboek hulp!

Van Dale Voornamenboek: informatie, tips en inspiratie

Het Van Dale Voornamenboek bevat 400 pagina’s met voornamen uit Nederland en België. In het boek vind je inspiratie uit talloze onderwerpen, gaande van geschiedenis, literatuur, mythologie, religie en symboliek, tot muziek, talen, geografie, flora en fauna. Daarnaast staan er ook heel wat praktische tips en achtergrondinformatie in om de perfecte voornaam voor je zoon of dochter te vinden.

Het boek is niet alleen een must have voor (aanstaande) ouders, maar ook voor alle geschiedenis- en taalliefhebbers die meer willen weten over voornamen!

Van Dale Voornamenboek – Heidi Aalbrecht en Pyter Wagenaar – € 19,99 bij o.a. Standaard Boekhandel en bol.com.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content