Voor mama’s met een gevoelige huid

Heb je tijdens je zwangerschap of als kersverse mama last van een gevoelige huid, dan volgen hier enkele tips!

Schoonheidsspecialiste Corina van Valkengoed adviseert:

Geef je huid rust – Door verzorgingsproducten met lichaamsvreemde, synthetische geur-, kleur- of conserveringsstoffen kan de huid uit balans raken. Vermijd producten die je gezichtshuid irriteren of prikkelen.
Reinig je gezicht elke ochtend en avond met reinigingsmelk. Gebruik gezichtscrème of hydraterende crème om je huid te kalmeren en te beschermen.
Gezond eten, veel drinken – Voor een goede afvoer van afvalstoffen is het belangrijk om twee liter water per dag te drinken en gevarieerd te eten. Dit helpt het huidbeeld verbeteren.

Kies een verzorgingsproduct dat bij je past, met 100% natuurlijke ingrediënten en zonder synthetische geur-, kleur- en conserveringsstoffen, zoals parabenen, paraffine en ftlaten.

De nieuwe producten van Weleda Amandel Gezichtsverzorging hebben een kalmerende en herstellende werking op de gevoelige huid. Ook kan Amandel Gezichtsverzorging worden ingezet als stabilisatiekuur, zodat de huid haar natuurlijke evenwicht kan hervinden. Amandelproducten van Weleda zijn 100% natuurlijk en niet geparfumeerd. Alle stoffen die maar enigszins kunnen prikkelen, zijn weggelaten. 

Partner Content