Win: 5x Clinique Dark Spot Corrector [afgelopen]

Heb je last van pigmentvlekken? De Even Better Clinical Dark Spot Corrector van Clinique bedekt alle donkere vlekjes op het lichaam. En wij geven er 5 weg!

Van vlekken tot littekens

De nieuwe Even Better Clinical Dark Spot Corrector van Clinique is een uniek serum dat huidverkleuringen lichter maakt. Het is klinisch bewezen dat donkere vlekken na twaalf weken tot 53% lichter zijn, maar je merkt al een onmiddellijke verbetering van de huid vanaf het eerste gebruik. Daarnaast helpt het product ook tegen littekens van bijvoorbeeld acne en zorgt het voor een stralende teint.

Zacht serum voor elk huidtype

Omdat een vlekkerige teint bij iedereen kan voorkomen, lanceerde Clinique een serum dat geschikt is voor ieder huidtype. De Dark Spot Corrector bestaat uit een zachte formule waardoor je geen last krijgt van irritatie, roodheid of droge huid. Na gebruik voelt je huid gegarandeerd glad en zijdezacht aan.

Win een van de Dark Spot Correctors van Clinique

Wil je graag kans maken op een flesje Even Better Clinical Dark Spot Corrector (30ml) van Clinique t.w.v. €55? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd!

Partner Content