Win: 5x reisapotheek van A. Vogel [afgelopen]

Onmisbaar als je op vakantie gaat: een reisapotheek. Met de zomervakantie in zicht kan je hem maar beter in huis hebben. Wil jij graag een reisapotheek van A. Vogel winnen? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd!

 Voor elk kwaaltje een oplossing

 • Te snelle stoelgang
  Hoewel je zelf graag de cultuur in andere landen opsnuift, zijn je darmen soms minder opgezet met lokale specialiteiten. Als je voedingspatroon plots verandert, kan dat aardig wat ongemak veroorzaken op reis.
 • Gezonde urinewegen
  Veel zwemmen of lang met natte zwemkleding rondlopen, kan een invloed hebben op je urinewegen. Hiermee kun je de normale functie van je urinewegen onderhouden.
 • Opgeblazen gevoel
  Vaak eet je op reis al eens wat vettiger voedsel dan thuis. Dat kan al snel zorgen voor een opgeblazen gevoel. Met dit product wordt de spijsvertering goed ondersteund zodat je minder last hebt van een opgeblazen gevoel.
 • Vocht ophouden
  Als je in warm gebied vertoeft slaat het lichaam meer vocht op dan normaal. Hierdoor kan je wel eens last krijgen van gezwollen voeten. Vooral vrouwen hebben hier vaker last van. Met dit product kan je lichaam een optimale vochtbalans behouden.
 • Hooikoorts
  Niets is vervelender dan op vakantie last hebben van jeukende of branderige ogen als gevolg van hooikoorts. Deze oogdruppels bieden onmiddellijke verkoeling en verlichting van de pijn. De oogdruppels zijn ook geschikt voor personen die contactlenzen dragen!

Win een reisapotheek van A. Vogel

Een uitgebreide zonvakantie of een korte citytrip? Een reisapotheek is onmisbaar in elke bagage. Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op een van de 5 reisapotheken van A. Vogel.

Partner Content