Win een unieke geboorteposter van MrStarsky [afgelopen]

Benieuwd hoe de sterrenhemel eruit zag op het moment dat jouw kleine ster werd geboren? Bij MrStarsky maken ze unieke posters met de stand van de sterren bij de geboorte. Lees snel verder en maak kans op jouw eigen, unieke geboorteposter!

De sterrenhemel als kraamcadeau

De sterrenhemel is iets unieks, net zoals jouw baby. Zo dachten ze ook bij MrStarsky, een kleine, Nederlandse start-up uit Amsterdam. Zij maakten een combinatie van de sterrenhemel en de geboorte en ontwikkelden een prachtig kraamcadeau: een gepersonaliseerde poster met daarop de stand van de sterren bij de geboorte van je baby.

Hoe het werkt? Op de website van MrStarsky vul je eerst de naam van de baby in en vervolgens de geboorteplaats, -datum en het uur. Iedere combinatie van plaats en tijd geeft een andere sterrenhemel met bijhorende sterrenbeeld illustraties. Daarnaast kan je nog een persoonlijke wens toevoegen en het formaat van de poster kiezen. Ideaal als kraamcadeau of om zelf te houden.

 

Win een poster van MrStarsky

Wil jij graag zo’n unieke poster om op te hangen in de babykamer? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet droomt jouw baby binnenkort onder zijn of haar eigen sterrenhemel.

Volg MrStarsky ook op Facebook en Instagram. Meer info vind je terug op de website: mrstarsky.com.

Partner Content