© Getty Images

Zó weet de Britse pers wanneer Meghan Markle zwanger is

Nu Meghan Markle en prins Harry getrouwd zijn, kijkt iedereen uit naar het moment waarop Meghan zal aankondigen dat ze zwanger is. De Britse pers denkt in ieder geval al te weten hoe ze haar zwangerschap gaat ‘verraden’.

Er is voorlopig nog geen sprake van een nieuwe royal baby, maar Britse tabloids denken alvast een trucje te hebben gevonden waaraan ze zullen zien dat Meghan Markle zwanger is, nog voor Kensington Palace het nieuws zal bekendmaken.

Kapsel van Meghan

Zij denken namelijk dat we aan de haardos van de hertogin van Sussex zullen zien wanneer het zover is. Meghan heeft van nature krullend haar en gebruikt een chemisch product om haar haren steil te krijgen. Van zodra ze zwanger is, zal ze dat niet meer kunnen gebruiken.

Dus als Meghan met krullend haar wordt gespot, of haar haren vaker opsteekt, zou dat volgens de Britse pers het teken kunnen zijn dat er een koninklijke baby aankomt.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content