9x de schattigste peuterboekjes

Door -
Peuters doen niets liever dan woordjes leren en leuke plaatjes bekijken. En eens ze eraan beginnen, zijn ze vaak niet meer te stoppen. Deze schattige peuterboekjes zijn ideaal om je kleine uk de wereld te helpen ontdekken en zijn taalvaardigheid te stimuleren.

De leukste peuterboekjes

1 / 9
Durf jij?

In dit grappige kartonboek op rijm kunnen kinderen hun handje door de pagina’s steken. Zo voelen ze hoe scherp de tanden van de dieren in dit boek zijn. Durf jij? € 10,95 – Shop hier.

1+1=

De cijfers in dit kleurrijke boek doen rare dingen: ze spuwen vuur, bouwen een piramide en maken de gekste muziek. Samen zorgen ze voor een prachtige circusvoorstelling. Ontdek in dit boek alle cijfers van 1 tot 10. € 14,95 – Shop hier.

Allemaal beestjes

Op iedere pagina van dit mooie prentenboek leer je een nieuw dier kennen dat een interessant weetje over zichzelf vertelt. Een koe en een hond, maar ook een heleboel meer exotische dieren zoals de narwal en een vogelbekdier. € 14,99 – shop hier.

Hiep hiep hoera, Gruffalo!

De Gruffalo bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd met een speciale editie. Naast het geliefde prentenboek vind je in deze uitgave interviews met de makers. Het Gruffalo-lied staat erin én de kaft kun je uitklappen tot een minitheatertje. € 14,95 – Shop hier.

Iets om aan te raken

Dit non-fictieboek is ontwikkeld voor de allerkleinsten. Voor de kleinste peuters zullen de frisse illustraties een eerste kennismaking vormen. Kinderen vanaf 3 jaar zullen de korte  stukjes informatie – precies afgestemd op de doelgroep – al kunnen verwerken. En omdat peuters de wereld niet alleen ontdekken met hun ogen, maar ook met hun vingertjes, is er op elke bladzijde iets om aan te raken zoals de harde stekels van de stegosaurus… € 12,99 – Shop hier.

Met flapjes

Dit vrolijke flapjesboek gaat over een nieuwsgierig aapje. Hij gaat picknicken in het bos en ontdekt allerlei diertjes om hem heen. € 9,95 – Shop hier.

Gaatjesboek

Dit nieuwe gaatjesboek heeft het populaire thema ‘ridder’. Door de gaatjes ontdekt je kind steeds nieuwe verrassingen en gevaren. Wij zijn alvast fan van de kleurrijke en grafische illustraties. € 13,95 – Shop hier.

Gepersonaliseerd verhaal voor het slapengaan

Kinderen dromen de liefste dromen met dit prachtig geïllustreerde, gepersonaliseerde verhaal voor het slapengaan.  €29,99 – Shop hier.

Interactief

Dit vrolijke schuifboekje laat je kind de vier seizoenen ontdekken. Schuiven maar! € 10,95 – Shop hier.

Meer lees- en kijkvoer voor kleine boekenwurmpjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!