Geef een boompje: ‘n symbolisch, origineel en duurzaam geschenk

Via de website Geefeenboompje.nl kan je een boompje in België laten bezorgen als symbolisch, origineel en duurzaam (geboorte)geschenk.

Op Geefeenboompje.nl kan je kiezen uit verschillende soorten bomen voor bijzondere gebeurtenissen. Met een druk op de knop is het boompje besteld en wordt het in een hippe en milieuvriendelijke verpakking thuisbezorgd.  

Een boompje is niet zomaar een cadeau, maar staat symbool voor het leven en ontwikkeling. Zo symboliseert het planten van een geboorteboom de wens dat het kind zich ontwikkelt en opgroeit in een gezonde, groene wereld met een vruchtbaar leven.  De boom groeit als het ware mee met de pasgeboren baby

Oprichtster van Geefeenboompje.nl, Ester Slokkers, kwam op het idee tijdens een bezoek aan haar schoonouders: “Mijn man wees mij trots op ‘zijn geboorteboom’ in de tuin van zijn ouders. De boom had hij van zijn grootouders gekregen bij zijn geboorte. Ik vond dit zo’n origineel geschenk dat het mij inspireerde om deze vergeten traditie opnieuw te introduceren op een trendy manier.”

Wie een boompje koopt levert automatisch een bijdrage aan het goede doel. Per boompje gaat namelijk 0,50 euro naar ‘Nature for Kids’. Dit is een stichting die kinderen in ontwikkelingslanden bewust wil maken van het belang van hun eigen natuurlijke omgeving en respect wil bijbrengen voor natuur, milieu en bedreigde diersoorten.

Partner Content