Ik heb een kind, wat nu?!

Als je recent moeder ben geworden, kan de paniek soms toeslaan en dan weet je niet meer waar je moet beginnen. Dit mag je als (kersverse) moeder best toegeven en het is totaal geen ramp. Tip: Lieve van Weddingen organiseert binnenkort de workshop ‘ik heb een kind, wat nu ?!’

Als je het moeilijk hebt met mama zijn, als je niet meer durft te vertrouwen op je moedergevoel, als je ten koste van jezelf het gevoel hebt dat je je kind alles moet geven, als je een zware zwangerschapof bevalling achter de rug hebt, dan is het zinvol om deze workshop bij te wonen.

De workshop is een praatgroep met maximaal 10 deelnemers en helpt moeders om je in contact te brengen met je moedergevoel, om je je kracht als vrouw en mama (terug) te vinden en om het contact met je kind te herstellen. Je kan je verhalen delen met andere moeders en daar steun uit halen.

‘Ik heb een kind, wat nu?!’ vindt plaats in Leuven. Inschrijven kost 250 euro en kan door een mailtje naar info@lievevanweddingen.be of een telefoontje naar 0472/41 30 42. Moeders met kinderen van alle leeftijden zijn welkom om mee te doen aan de groeigroep. De workshop bestaat uit vijf avonden, gegeven op elke maandag van 19u30 tot 21u30, startende vanaf 17 oktober. Kijk op de website van Lieve van Weddingen voor meer informatie.

Locatie
Dijlemolens
Zwarte Zusterstraat 16
1ste verdieping
3000 Leuven

Partner Content