©ZEB

Sluit de zomervakantie af met een knal tijdens het For Stars Festival

In Hasselt staat in augustus niet alleen Pukkelpop op de agenda, ook voor de kids is er dat weekend een festival gepland: For Stars Festival van ZEB For Stars. Dé Belgische multibrand fashion store voor kids opent op 21 augustus de deuren en pashokjes voor de jongste feestvierders samen met hun ouders: dit jaar moet het immers een leuke zomer worden voor iedereen! Dus clear your calendar, want ZEB For Stars nodigt jou uit om mee te komen feesten.

For Stars Festival in Hasselt is een groot feest voor de kleinsten, en die mogen hun ouders front- en backstage meenemen. Ideaal om voor de start van het nieuwe schooljaar nog eens flink uit de bol te gaan. Er zijn 300 plaatsjes voor de kids en tickets zijn gratis!

Leef je uit

Aanwezigen krijgen een cool festivalbandje en een VIP-pas. Op deze pas kun je aanduiden aan welke activiteiten je hebt deelgenomen, en die zijn talrijk! Je kan in de make-upstoel plaatsnemen voor een metallic make-upsessie, glitterkapsel of tattoo en je eigen bandana tie-dye’en. Tijdens het festival kunnen jong en oud natuurlijk ook hun beste dansbenen bovenhalen want DJ’s zorgen voor een streepje muziek én leren je hoe je zelf de platen aan elkaar mixt. Ook voor food and drinks zorgt ZEB For Stars met een popcorn- en limonadebar en frietkraam. Iedereen gaat naar huis met après-festivalvibes en er zijn ook leuke prijzen te winnen.

Bestel jouw festivalpas

For Stars Festival gaat door op zaterdag 21 augustus in ZEB For Stars Hasselt (Sint-Truidersteenweg 319, 3500 Hasselt), van 11 t.e.m. 17 uur. Via www.zebforstars.be/nl/forstarsfestival kun je tickets bestellen per programmaset. Er zijn drie sets die elk twee uur duren, van 11 tot 13 uur, van 13 tot 15 uur en van 15 tot 17 uur.

Zéker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content