©iStock

Hmm! 6x mini-ijsjes voor mini-mensjes

Op warme dagen horen ijsjes. Vraagt jouw kleuter ook dagelijks om zijn ijsje maar laat hij altijd de helft over voor mama? Kies dan voor de XS-maatjes van de klassieke ijsjes. Wij zochten er enkele uit!

Onze favoriete mini-ijsjes:

 


Is je peuter gek van speculoos? Dan is deze Mini Stick van speculoosijs, Belgische chocolade en crunchy speculoosstukjes het ideale vieruurtje.


Dé klassieker: romig vanille-ijs met een krokant hoorntje en het overheerlijke chocoladepuntje. Neen, niet eerst het puntje afbijten!


Wist je dat de favoriete Ben&Jerry’s smaak (vanilleroomijs met stukken koekdeeg, chocostukjes en cacaofantasiestukken) er ook in mini-formaat is?

Terwijl jij geniet van de klassieke Magnum, krijgt je kind de Magnum Mini. Heb je de nieuwe smaak met witte chocolade en koekstukjes al geproefd?

Niets zo verfrissend als een fruitig waterijsje op warme dagen.


Eet je kind dit zachte chocolade-honingijs met lekkere witte stukjes nougat en originele Toblerone stukjes, dan gaan mama en papa ongetwijfeld watertanden.

Nog meer ijsplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

 

Partner Content