Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!
Lekkers voor de paashaas: worteltje van marsepein
13 apr 2019
Joepie, de paashaas komt eraan! Een dan zullen deze overheerlijke worteltjes van marsepein zeker in de smaak vallen bij jong én oud. Duik samen met de kids de keuken in en zet je paasbeste beentje voor om er een heerlijk feest van te maken.
Wat heb je nodig?
Voor 25 stuks:
- 300 g amandelpoeder
- 200 g poedersuiker
- 2 el rozenwater
- voedingskleurstof (rood, geel en groen)
Bereiding
- Meng het amandelpoeder met de poedersuiker. Voeg het rozenwater toe en meng tot een samenhangend geheel. Kneed nog even kort door.
- Kneed door 2/3 van de marsepein een klein beetje rode en gele kleurstof, zodat deze mooi oranje wordt. Door de rest van de marsepein kneed je groene kleurstof.
- Boetseer van de oranje marsepein worteltjes, en maak van de groene het loof. Plak het loof tegen de worteltjes aan.
Bron: Libelle Lekker!
Ook lezen:
- 3 leuke projecten voor Pasen, rechtstreeks van Pinterest
- 7x garantie op een leuke paasvakantie: uitstapjes voor het hele gezin
- Wat eten we met Pasen?