GettyImages

10x cadeautjes voor meter en peter

Ben je nog op zoek naar een mooi geschenk voor de meter en peter van je kindje? Laat je dan inspireren door deze leuke cadeautjes.

Perfecte cadeautjes voor meter en peter

Heeft je kleintje een meter die altijd de coolste uitstapjes plant? En een toffe peter bij wie het zijn hart kan luchten? Dan verdienen ze het om eens in de bloemetjes gezet te worden. Wij zochten alvast enkele leuke geschenken uit.

1

Liefdevolle ketting

cadeautjes voor meter en peter

Met deze gouden ketting met initialen toon je die lieve meter hoe ontzettend gelukkig je met haar bent. Wat een supermooi cadeau! Vanaf € 69,95 – Bekijk het hier!

2

Zeg het met bloemen

cadeautjes voor meter en peter

Van bloemen in huis wordt toch iedereen blij? En wil je iets meer geven dan alleen een boeketje? Dan kun je ook denken aan een bloemenabonnement. De formules zijn flexibel, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel bosjes, wanneer en welke stijl je wilt. Extra tip: droogbloemen zijn nog altijd superhip!

3

Magic Meter en Peter-vibes

cadeautjes voor meter en peter

Hippe sweaters in verschillende kleuren met elegant stiksel ‘magic meter vibes’. Ook voor peters beschikbaar! Want jouw meter of peter is natuurlijk dé allercoolste. 79 euro – bekijk het hier.

4

Say ‘cheeeeese’

cadeautjes voor meter en peter

Maak samen enkele gekke selfies en druk de foto’s meteen af met deze miniprinter die je zo aansluit op je smartphone. Via de app kun je de foto’s ook nog eens bewerken. Meter met een grappige snor? Of peter met een gekke bril? Laat maar komen! Grappige herinneringen zijn de leukste cadeautjes, toch? Fujifilm Instax Mini Link – 119 euro – bekijk het hier!

Een geschenkbon waarmee je meter of peter enkel in mooie, duurzame winkels kan shoppen? Op de website van COSH! vind je duurzame, ecologische en fairtrade handelaren bij jou in de buurt. Je vindt op COSH! meer dan 400 merken die eerlijke en propere producten aanbieden. Filter op jouw eigen stijl en budget, je regio of je duurzaamheidsvoorkeuren en koop zo een eigen gepersonaliseerde geschenkbon aan.

5

Vrolijke bloempot

cadeautjes voor meter en peter

Een bloempot met een grappige foto van jullie tweetjes of een kleurrijke tekening. Dat is een leuke verrassing voor meter of peter, want zo schijnt het zonnetje altijd in huis! € 41,99 – Bekijk het hier.

6

Koekjes met liefde gemaakt …

cadeautjes voor meter en peter

… dat smaakt! Stop ze in een mooie bewaardoos met een persoonlijke boodschap. Een cadeautje om op te eten! Ontdek het recept hier.

7

Matching maatjes

cadeautjes voor meter en peter

Zijn jij en je meter twee handen op één buik? Dan zijn deze jurkjes écht iets voor jullie. Wat een cool duo! € 19,99 – Bekijk het hier.

8

Een zakje vol geluk

cadeautjes voor meter en peter

Met zo’n opschrift wordt deze verrassing een schot in de roos! € 13,95 – Bekijk het hier.

9

Cadeaubon ZOO Antwerpen of Planckendael

cadeautjes voor meter en peter

Een dagje dieren kijken is het perfecte uitstapje om samen met meter of peter te doen. En een cadeaubon ter waarde van een toegangsticket is dan ideaal. Cadeaubon ZOO Antwerpen of PlanckendaelBekijk het hier!

 

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content