WIN: Hansaplast HEARTS, de oplossing voor emotionele pijntjes [afgelopen]

Pleisters zijn er in alle vormen en maten en hebben als doel: fysieke wonden verzorgen. Maar voor emotionele pijntjes, zoals het verlies van een knuffelbeer, bestaan er helaas geen pleisters. Daar heeft Hansaplast nu een goede oplossing voor gevonden!

Iedereen kent wel de vrolijke pleisters van Hansaplast die kinderen in no time hun pijn helpen vergeten. Maar deze pleisters doen uiteindelijk allemaal hetzelfde: fysieke wondjes verzorgen. Voor emotionele pijntjes, zoals het verlies van een knuffelbeer of na een nachtmerrie, zijn er geen pleisters.

Daar heeft Hansaplast nu een oplossing voor gevonden: Hansaplast HEARTS. Deze reeks pleisters in hartjesvorm is speciaal ontwikkeld om de onzichtbare, kleine, emotionele wondjes van kinderen te helpen genezen. Ze zijn enkel bedoeld als hulpmiddel tijdens het troostproces, dus niet geschikt voor fysieke wondjes.

Voor ieder pijntje een pleister

Elk HEART heeft een specifiek design dat gelinkt is aan een hartverwarmend verhaal, dit om een dialoog te openen tussen ouders en kinderen over hun hartepijntjes. De verhaaltjes zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met een kinderpsycholoog en zijn gebaseerd op de meest voorkomende hartepijntjes van kinderen tussen 2 en 6 jaar oud: kleine angsten, stommiteiten, favoriete spullen kwijt, groot worden en de kleine ruzies.

Win een doosje Hansaplast HEARTS

Wij geven 20 Hansaplast HEARTS limited edition doosjes weg! Ieder doosje bevat 10 troostpleisters met 5 bijhorende verhaaltjes die je kind helpen troosten. Wil jij zo’n doosje winnen? Vul dan onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet valt er binnenkort wel een eentje bij jou in de bus!

P.S. Wil je extra kans maken? Surf dan snel naar hartepijntjes.be en vul de vragenlijst in!

 

 

Partner Content