iStock

30 babynamen met de D van december

Beval je deze maand en ben je nog op zoek naar een mooie voornaam voor je baby? Laat je dan eens inspireren door onze favoriete babynamen die beginnen met de D van december.

Onze 30 favoriete voornamen met de D van december

Vind jij het ook zo moeilijk om de perfecte voornaam te vinden voor je kindje? Waarom kies je dan niet een van onderstaande babynamen, die beginnen met de eerste letter van zijn of haar geboortemaand?

Babynamen voor meisjes met een D

 1. Donna
 2. Denise
 3. Ditte
 4. Dahlia
 5. Doris
 6. Demi
 7. Dara
 8. Delphine
 9. Dille
 10. Dana
 11. Doleres
 12. Do
 13. Dieuwke
 14. Dora
 15. Diny

Babynamen voor jongens met een D

 1. Daan
 2. Douwe
 3. Don
 4. Dré
 5. Dax
 6. Dallas
 7. Dante
 8. Darren
 9. Dean
 10. Dex
 11. Dieter
 12. Daniel
 13. Denver
 14. Dann
 15. Damon

Stoer en krachtig: 2x 20 korte babynamen

Zwanger en op zoek naar een mooie voornaam voor je baby? Laat je dan inspireren door deze korte, maar krachtige babynamen. 

Een tweede naam voor je kindje? Dit zijn de voordelen

Toekomstige ouders vinden een naam kiezen voor hun baby niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden. Een tweede naam erbij lijkt het probleem alleen maar moeilijker te maken, maar je zou versteld staan. Lees maar! 

Een tweeling op komst? Zo kies je twee namen die bij elkaar passen

Namen kiezen is leuk en spannend, maar ook best moeilijk. Je kinderen moeten er namelijk heel hun leven mee verder. Ben je zwanger van een tweeling? Dan is het nog een stuk pittiger, vooral om twee passende namen te vinden! Deze tips komen vast goed van pas.

Ben je er nog niet uit? Laat je verder inspireren:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content