Een tas die lief is voor je rug

De Healthy Back Bag is de eerste echte ‘rugzak’ ter wereld. Dit unieke model werd ontworpen rekening houdend met rugproblemen. 

De ergonomisch ontworpen tas is voorzien van maar 1 draagriem en volgt de natuurlijke kromming van de ruggengraat. Op die manier voelt een zware last opmerkelijk lichter aan.

De gepatenteerde ‘regendruppel’ vormgeving van de Healthy Back Bag werd bedacht met de hulp van een chiropractor. Over de volledige lengte van de zak zijn een aantal raakpunten voorzien zodat het gewicht goed kan worden verspreid.

Deze back bag kan over 1 van de schouders, over de rug of over de borst worden gedragen. Terwijl kan je toch makkelijk aan je spullen aan de binnenkant, zonder de tas te moeten afnemen. De handige ‘antislip’ strook belet dat de tas van uw schouders glijdt, zoals dat met de meeste schoudertassen vaak het geval is.

De tas heeft handige en inventieve details: een vernuftige indeling, een praktische sleutelhanger en veilige ritsen. Je kan al je spulletjes makkelijk terugvinden én je houdt je handen vrij voor je kids!

De prijzen schommelen tussen 39 en 109 euro voor de lederen modellen, en tussen 125 en 200 euro voor de andere materialen.

Partner Content