5 must have gadgets voor ouders in 2015

2015 loopt op zijn einde en ook dit jaar zijn er weer een heleboel hippe gadgets op de markt verschenen die een must have zijn voor elke ouder. Van een slimme schommelstoel tot een multifunctionele kinderwagen, ze zijn allemaal de revue gepasseerd.

 1. Slimme schommelstoel

   

  MamaRoo

  De MamaRoo is een automatische schommelstoel die je kind op maar liefst vijf verschillende manieren in slaap kan wiegen. Daarnaast kan je het toestel vanop afstand bedienen door middel van de Bluetooth-functie.
  MamaRoo is verkrijgbaar vanaf $239.

 2. Jas met magneetsluiting

   

  MagnaMini

  Voor jonge kinderen zijn jassen met een ritssluiting een heel gedoe, maar MagnaMini is dé oplossing. Deze jassen maken gebruik van magneten om de jas dicht te doen en daarbovenop zien ze er nog eens erg stylisch uit. Voortaan hoef jij je kind niet meer te helpen met het dichtdoen van hun jas.

 3. Slimme fopspeen

   

  Pacif-I

  Dé hit van 2015 is zonder twijfel de slimme fopspeel van Pacifi-i. Deze fopspeen is verbonden met een smartphone applicatie en is in staat om de temperatuur van je kind te meten en bevat een GPS zodat je steeds weet waar je kind zich bevindt.
  De Pacif-I is beschikbaar voor €57,34.

 4. Interactief verschoonkussen

   

  SnuggWugg

  Hoe laat je je baby stilliggen tijdens het verschonen? Snuggwugg is wellicht dé oplossing voor je probleem. Je kind kan bewegen en naar plaatjes kijken, terwijl jij rustig zijn luier verschoont. Is dat niet ideaal?
  De ‘Snuggwugg’ is te koop vanaf $35

 5. Multifunctionele kinderwagen

   

  Entourage Stoller

  Boodschappen doen met een kinderwagen is niet echt ideaal, maar met de Entourage Stroller is dit probleem opgelost. In de ‘Entourage Stoller’ kan je zowel je kind, je boodschappen en je bagage kwijt. Makkelijker kan toch niet?

Partner Content